Joanli Nor øreringe

Meget smarte, super lækre og mega moderne Joanli Nor sølv ørestikker og øreringe med et væld af zirkonia.
Søger du glitter til ørene, noget, der bare siger BLING, så er du kommet til det helt rigtige sted.
Modesmykker til kvinder

Joanli Nor øreringe og ørestikker

Kædeøreringe, lange prinsesseøreringe med sten i overmål, små rosaforgyldte ørestikker med zirkonia eller ”sort hjerte”, fyldt med sorte zirkonia, fattet ned i sort-rhodineret sølv. Det er bare noget helt andet.
Er du på jagt efter BLING og glitter til ørene, enten til dig selv, eller til en gave til en, du holder af, så bliv her i vores webshop. Nyd den spritnye kollektion med smarte ørestikker og ørehængere fra danske Joanli Nor. I Perlen webshop finder du det største udvalg i flere forskellige materialer som sølv, forgyldt sølv, rosaforgyldt sølv og sort rhodineret sølv med zirkonia.

Øreringe sølv

Også her har vi endnu en gang kalkuleret priserne igennem, og skruet på rabatterne til glæde for vore kunder. Her er penge at spare. Så kig lige en gang mere på de meget populære cirkelørestikker med sten hele vejen rundt. De ser ud efter en hel million. Jeg har lige talt med min søster på facetime, og hun bar et par Anna-cirkeløreringe fra Joanli Nor. Det er altså et utrolig smukt øresmykke, og for øvrigt kollektionens bestseller.
Men kast også et blik på de mange hjerteøreringe i forskellige størrelser, så de passer præcis på din øreflip, og som noget helt nyt, de fantastiske øreringe med en bøjle på bagsiden til at sætte op ad øret. Lad mig også lige nævne creolerne med kaskader af zirkonia – de ser bare rigtig godt ud.

Og husk - Joanli Nor smykker, købt hos Perlen, er til priser, der er værd at skrive hjem om.Læs Mere
-15%
0
Joanli Nor - AlaineNor, Kors øreringe
-15%
0
Joanli Nor - AlaineNor, Kors øreringe, sølv
-15%
0
Joanli Nor - Amynor ørestikker med zirkonia, forgyldt
-15%
0
Joanli Nor - Aida, åbne hjerte øreringe, rosa forgyldt
-15%
1
Joanli Nor - Hellenor creoler med hvide sten, sølv
-15%
1
Joanli Nor - Hellenor creoler med hvide sten, forgyldt
-15%
0
Joanli Nor - Adinanor hoops, forgyldt
-15%
0
Joanli Nor - Adinanor hoops, sølv
loader