Joanli Nor halskæder

Smukke, moderne Joanli Nor halskæder med virkelig fabelagtige vedhæng, peppet op med fortryllende mange sten. Se udvalget og priserne her hos Perlen. Vi er smykkehuset online, hvor du altid får fri fragt.
Vis flere produkter

Joanli Nor halskæder og vedhæng

Bedste kvalitet og attraktive priser. Det er Perlens store udvalg af moderigtige og elegante smykker fra Joanli Nor.

Her i vores webshop, der altid har åbent, finder du et virkeligt stort udvalg af halskæder med super smarte vedhæng, der ligesom den øvrige del af kollektionen fra dette danske smykkehus, er et zirkonia-overflødighedshorn. Alle halskæder med vedhæng er fremstillet i sølv, sølv forgyldt, eller i den lækre rosa-forgyldte nuance, som på det seneste er blevet utrolig populær. De mange zirkonia, som de fleste vedhæng er pyntet op med, giver smykkerne et utrolig smukt look og finish. Her er der virkelig tale om et gedigent stykke håndværk til helt rigtige priser. Det er ikke så nemt for mig at fremhæve nogle af de mange vedhæng fremfor andre, for de er alle rigtig skønne. Det er med Joanli Nors kæder som med så meget andet her i livet – det afhænger af smag og behag og naturligvis også hvilken anledning, du køber et smykke. Til dig selv? Til en gave? Hvad det end er, der har fået dig til at kigge ind i vores webshop, så brug lidt tid på at nyde de fine vedhæng fra Joanli Nor. De smarte stjernetegn eller bogstaver, de lækre hjertevedhæng, ”Dia”, hvor der er to hjerter i ét: et zirkonia-hjerte og et i enten sølv eller sølv forgyldt. Det er bare et rigtigt smykkehjerte a la Joanli Nor-design, hvor der sandelig ikke er sparet på de mange sten, der får det hele til at glitre. Sådan et hjerte har en udstråling, special effects kan du kalde det, og jeg tør godt sige, at det har en rigtig flot virkning – det ser ud af en hel million og koster kun en brøkdel af, hvad andre lignende kendte mærker koster.

Samme princip finder du i de runde cirkler, i fjer i forskellige størrelser eller livets træ, der strutter af ”zirkonia-æbler”. Det er spændende halssmykker, der følger med tiden og moden, de er elegante, stilfulde, alle med lækre detaljer, og med en kæde, der passer til. Det er halssmykker, der oser af god stil. Så vil du være med på beatet, mærke de andres beundrende blikke, når du bærer et smykke, der får det hele til at glimte, og ikke vil bruge en formue på at se smart ud - så er Joanli Nor lige sagen. Her får du BLING for alle pengene.

Er det er gave, du er på udkig efter her i vores webshop, så husk, at vi pakker altid smykket ind i en nydelig æske, vi sender uden beregning til modtageren og hvis gaven alligevel ikke falder helt i smag, så bytter vi med et smil.

Se også det brede udvalg vi har af halskæder fra Sif Jakobs, der altid formår at være med på den sidste mode med deres meget smukke og enkle designs. Er du til de lidt mere farvestrålende og feminine smykker, så vil jeg anbefale dig at kigge på kæder fra Enamel, som altid har de skønneste nuancer. Eller søger du et smukt smykke med livets træ, så har vi selvfølgelig oprettet en hel kategori udelukkende med disse smykker.