Joanli Nor

Her finder du det sidste skud på stammen fra Nordahl Smykker - Joanli Nor smykker.
Elegante sølvsmykker med funklende sten og til de helt rigtige priser
Joanli Nor smykker - SPAR 10% Online

Joanli Nor smykker

Joanli Nor kollektionen løber over med sølvsmykker, forgyldte og sort rhodinerede smykker i de bedste designs og med kvaliteten helt i top. For at sætte prikken over i-et, så det er til at få øje på, er smykkerne peppet op med zirkonia i overflod. Smykkerne fra dette brand funkler lige nu for alvor på smykkehimlen. Hos Nordahl Nordahl Andersen har cheferne helt styr på, hvor moden bevæger sig hen, og så ligger deres smykker i et fantastisk prisleje. De er ganske enkelt til at betale for helt almindelige mennesker.

Gaveidé

Søger du den perfekte gave til en fornuftig pris, og ønsker du, at det skal se ud som en hel million? At smykkestenene glimter som iskrystallerne på den sorte asfalt en iskold januar morgen? Så kan Joanli Nor smykkerne være med. Godt nok er der hverken brugt guld eller diamanter, men derimod sølv med zirkonia, og de ser ud af meget mere.

Joanli Nor smykker

Perlen har et stor udvalg af Joanli Nor øreringe, ørestikker, Joanli Nor ringe, Joanli Nor armbånd og Joanli Nor halskæder og vedhæng, alle lavet i ægte sterlingsølv med enten hvide eller sorte zirkonia.

Fandt du ikke lige det du søgte, så se vores store udvalg af andre smykker her