JULEGAVER BYTTES T.O.M. 24. JANUAR 2023 SPAR 20% på første køb Fri fragt på alle køb

Jan Jørgensen

Perlen
Læs mere
Vis flere produkter
Perlen

Diamantsmykker

Jan Jørgensen er et smykkefirma med hovedsæde i Blokhus, som har eksisteret i over 30 år.


Hos firmaet finder du fantastiske diamanter i flere forskellige typer smykker. Både ringe, øreringe og halskæder i mange forskellige designs. En-stens ring, allianceringe, hvide diamanter, sorte og pink, naturlige og labratorieskabt diamanter - i både rødguld og hvidguldssmykker. 


Søger du den perfekte diamantring, så er smykker fra Jan Jørgensen bestemt et godt bud på din kommende ring. Her er prisen nemlig helt i bund og kvaliteten helt i top.

Perlen

OPGRADÉR DIT DIAMANT SMYKKE

- Og betal kun differencen.


Som flere andre firmaer efterhånden tilbyder, kan du indenfor to år opgradere dit købte diamant smykke, til et med en større diamant, og kun betale differencen mellem de to.


Hos Jan Jørgensen har du lidt flere fordele; du kan nemlig, uanset hvilket diamant smykke du har, ombytte det til et andet diamantsmykke - og kun betale differencen, så længe prisen er minimum 30% højere end dit første diamant smykke.


Så har du et halssmykke med en 0,20 ct. diamant, men ønsker måske i stedet en ring med 0,50 ct. diamant, så har du mulighed for at gøre en god handel her. Vil du hører nærmere eller har du spørgsmål, så kontakt os gerne på mail@perlenodense.

Perlen

NATURLIGE DIAMANTER

En naturskabt diamant dannes over en lang perioder på millioner af år, under jordens oveflade. Her bliver kul udsat for så høj varme og tryk, som over de mange år, danner et hårdt materiale - faktisk det hårdeste der findes, at det bliver til diamanter.


Når de er dannet, bevæger de naturligt sig mod overfladen via vulkanudbrud. Diamanter findes også i mange forskellige farver, hvor de mest normale smykkediamanter er gennemsigtige eller hvide.


Nogle diamanter får deres farve, da de har et varierende stof indlejret i sig fra starten af. Disse diamanter kaldes Fancy Diamonds og kan blandt andet være pink, røde og blå. Farvede diamanter er nogle af de dyreste i verden, da de er meget sjældne.


Kort sagt er der enormt meget arbejde i at udvinde diamanter, hvorfor priserne på dem er så høje.

Kun 20-25% på af de fundne diamanter egner sig til smykkebrug.

Perlen

LABRATORIESKABT DIAMANT

En labratorieskabt diamant har præcis samme egenskaber som en naturlig diamant.

Den er bare, som navnet antyder, skabt på et labratorie.


Efter mange, mange års forskning på at skabe diamanter ved menneskets indblanding, findes nu lab-grown diamanter.

Forholdende dybt nede i jorden, genskabes, og et lille bitte stykke diamant varmes op og vokser under det høje tryk og varme. Processen er så effektiv, at det er muligt at fremstille 1,00 carat rå-diamant på kun 3-4 uger, som ellers ville tage mange millioner år for en naturlig. Herefter slibes diamanten på nøjagtig samme vis som de naturlige.


At fremstille diamanter på et laboratorie er en forholdsvis dyr proces, men der er stadig stor prisforskel i forhold til ægte diamanter. Foretrækker du naturlig eller labratorieskabt diamant?

Diamantsmykker fra Jan Jørgensen

Søger du det perfekte diamantsmykke til den helt rigtige pris, så tag et kig forbi lige her. Der er et stort udvalg af smykker med diamanter ligefra de helt enkle prinsessesmykker med en enkelt diamant til diamantsmykker, der bare er spækket med sten på siden og på toppen.

Guldsmedværksted i Danmark

Det er efterhånden blevet det helt nye sorte, at tænke på hvor man køber sine varer og det det gælder selvfølgelig også indenfor smykker. Her kan jeg med glæde anbefale dette mærke, da det både er designet og fremstillet i Danmark, hvilket gør at CO2 udgiften er nærmest ikke eksisterende, hvis man sammenligner med smykker, der er produceret i østen.