Heiring

Perlen
Vis flere produkter

Heiring smykker

Den perfekte gave til kvinden, som har alt. Hos Heiring kan designerne noget, som de færreste smykkehuse nu om stunder kan.
Nemlig skabe unikke, håndlavede smykker, forskellige fra mainstream trenden, med stor personlighed og masser af historie. Smykker, der kan holde hele livet og gå i arv fra generation til generation - og samtidig stadig være aktuelle.

Ikke at forglemme at Heiring fremstiller alle deres dansk smykker på eget værksted i Randers, hvor de har flere guldsmede og designere siddende.

Heiring fjer

Lige nu er et af de mest populære smykker fra Heiring fjer halskæden. Her får du 3 skønne veludførte fjer vedhæng og en lang halskæde i valgfri farve.

Der kan vælges mellem 3 forskellige farver til fjer smykket. Forgyldt sølv, oxideret sølv eller almindelig sølv, det samme gør sig gældende til halskæden. Endelig har vi også fået lagt Heiring halskæden op, hvor der er isat en lille ægte diamant i et af vedhængene, som skinner smukt i solens skær.

Lige nu sælger vi flest af de sort oxiderede, men det skifter rigtig meget, hvilken farve der er favoritten. I fjer kollektionen er der både Heiring ring, Heiring fjer øreringe og de smarte halskæder.

Enkelte gange ser vi, at fjeren bliver kombineret med drømmefanger smykket, hvilket giver lidt mere fylde. Men også en form for ro med de runde former og det naturlige look som fjeren har. Ringene fremstilles med og uden diamanter, og pynter på enhver finger.
Heiring fjer smykker er kommet for at blive og passer perfekt til ethvert outfit.

Som sagt går den flotte fjer igen i deres fjerring, hvor du her også kan vælge imellem sølv, forgyldt og oxideret sølv. En fjer ring giver et flot look til fingerne og igen kan du udfolde din kreativitet og lave mix n' match. Hele dit smykkesæt kan gå op i en højere enhed med en Heiring ring. Så flotte og betagende.

Heiring Faggio

Check lige den nye efterårskollektion fra Heiring. Helt fantastiske bøgeblade både som vedhæng, øreringe og ringe. Det er næsten ligesom at tage skoven med sig ind i stuen med deres meget veludførte design.
Her har de valgt at lave nogle forskellige kombinationsmuligheder med bladene, for at gøre det endnu lettere for dig at vælge hvilken model du skal have. Til kæderne kommer der også matchende øreringe og Heiring ringe med blade på.

Nogle af bøgebladene er også dekoreret med ægte diamanter for at give smykket lidt mere spil. Denne Faggio serie er helt klart min nye favorit og har du lyst til at se den i virkeligheden, er du altid velkommen til at kigge forbi vores fysiske forretning i Odense.

Heiring halskæde

Det tidsløse, naturlige og danske design fra Heirings værksted giver dine smykker langt mere personlighed. Her er du din egen chef, og kombinerer selv dine smykker i farver og størrelser.

De fleste halskæder kommer med en lang kæde, det vil sige, at smykket hænger lidt længere nede på brystet.

Af smykkerne her vil jeg helt klart anbefale fjer serien, som altid er på tilbud, hvor man får 3 vedhæng og en lang halskæde for 995,-. Her får man virkelig valuta for pengene. Ellers kan jeg anbefale Heiring drømmefanger smykkerne, som har et utroligt smukt design med deres lækre svungne former og hvor flere af dem er isat en ægte diamant.

Udover de skønne halskæder med fjer, findes også både øreringe og ringe fra samme serie. Materialerne er sølv, oxdyderet og forgyldt sølv.
Tag også et kig på vores store udbud af kæder, halskæder og vedhæng til kvinder lige til at iklæde sig og gøre natten usikker ;)

Flotte creoler

Smukke elegante creoler med kæder, fjer eller sten. Eller måske alle tre dele?
Øreringene findes i både sølv og forgyldt sølv, og de kommer med grå månesten, peach månesten og grøn agat. Så er det bare at vælge den helt rigtige farver, som passer perfekt lige til dig.
Har du tænkt over en månesten betydning? Det har jeg ofte. Det siges, at de skal livsgivende, moderlig og magisk. Så endnu en grund til at skulle købe Heiring smykker med månesten i. 

Her er der mulighedhed for at kombinere dine Heiring øreringe, ligesom du ønsker. Skal de være helt enkle med kun et enkelt vedhæng under øreringen eller lidt mere spraglet med en farvet sten. Måske man endda kunne fristes til at lave et lille ugeskema, da der er kombinationsmuligheder nok til 1 hel uge.

Som noget nyt er der også kommet små ørestikker blandt andet fra serien græs, som er nogle små meget fine og elegante smykker med en let mat overflade. Du finder også Heiring fjer øreringe i en lille og en mellem udgave, der passer helt perfekt til fjer sættet og ikke mindst øreringe fra den nye Faggio serie, som nærmest er naturtro bøgeblade lige til at sætte i øret.
 
Ønsker du noget helt bestemt og du kan ikke finde det ved smykkerne fra Heiring, så tag også et hurtigt kig på de mange andre creoler vi har på shoppen og lad dig inspirere til dine næste øreringe.

Heiring skytsengel

Heiring smykker er altid med på moden, derfor er det nok også her, du kan finde de populære skytsengle. De kommer også i 3 forskellige farver ligesom fjeren og er lige til at sætte på din favorit kæde.

Skytsengel smykker er også et af de smykker, som er kommet for at blive. Hvem vil ikke gerne have en skytsengel halskæde om halsen, som følger dig, uanset hvor du går og altid holder hånden under dig.
Billederne på englene er ikke noget at skrive hjem om, men jeg kan love dig, at de er meget flottere i virkeligheden.

Kan du ikke finde dit Heiring smykke hos Vibholm smykker eller erbs smykker, kan du være sikker på, at vi har det eller i hvert fald kan skaffe dit specifikke smykke. Og det er lige gyldigt, om det er til dig selv, som venindegave, fødselsdagsgave eller noget helt fjerde.

Hos Perlen har vi altid - Fri Fragt