JULEGAVER BYTTES T.O.M. 24. JANUAR 2023 SPAR 20% på første køb Fri fragt på alle køb

Heiring

Perlen
Læs mere
Vis flere produkter
Perlen

Heiring smykker

Heiring er dansk firma, der stammer fra 1976, grundlangt af Frits Heiring. 

Alle Heirings smykker designes og fremstilles på eget værksted her i Danmark, nærmere betegnet Randers, under ordnede danske forhold. Dette kan være medvirkende til at du i enkelte tilfælde kan opleve lidt længere ventetid på dine smykker fra Heiring. 

Heiring skaber unikke, håndlavede smykker som udskiller sig fra mængden. Smykkerne emner af personlighed og historie, og er den helt perfekte kombination af det nutidige, moderne kombineret med det klassisk, der kan gå i arv fra generation til generation. 


Med et smykke fra Heiring går du ikke galt i byen. Den perfekte gaveidé til kvinden der har alt. 

Perlen

Heiring ring

Heiring har produceret mange forskellige typer af ringe, som alle har en fællesnævner; De er feminine med touch af det rå. Ringene skabes af deres egne designere og guldsmede, som sidder på værkstedet i Midtjylland. 


Alle Heirings ringe er lavet i ægte materialer, såsom 925 sterling sølv - som enten er rhodineret, oxideret eller forgyldt med 22 kt. guld. Derudover designer Heiring også smykker i 14 kt. guld. 

Heiring er et firma der er meget kvalitetsbevidst, og det kommer nemt til syne i udførslen af deres smukke ringe. 

Fjerringen på billedet kender de fleste af os efterhånden og den bliver aldrig kedelig eller "for gammel", men jeg vil gerne lige fremhæve den smukke Grass ring i oxideret sølv, med en lille diamant i en guld fatning. Ingen tvivl om det er en ring fra Heiring, hvor du virkelig kan se passionen og deres design skinne igennem. Derudover er jeg også helt vild med den "åbne" ring med den facetterede sorte diamant i spænd. Den er virkelig unik og noget for sig selv. 


Gå på opdagelse i Heirings lille, men helt unikke univers og find din nye ring i dag. 

Perlen

Heiring skytsengel

Ingen tvivl om at skytsenglen fra Heiring er populær - og har været det meget længe. 

Ligesom stort set alle andre Heiring smykker, fåes skytsenglen i oxideret, rhodineret og forgyldt sterling sølv. Og selvfølgelig i 14 kt. guld. 


Hvem vil ikke gerne have en skytsengel halskæde om halsen, som følger dig, uanset hvor du går og altid holder hånden under dig? Jeg vil i hvert fald gerne. Det er den perfekte gave til din mor, gudmor, gudbarn, mormor, bedstemor eller hvem du synes det måtte symbolisere. En skytsengel er nemlig hverken kun til unge eller gamle, men til alle med betydning i nogens liv. 


Skytsenglen fra Hering er utrolig flot udført, og fås i både en lille og en stor udgave. Fælles for dem er at der i hovedet på englen sidder en zirkonia på alle dem der er lavet i sterling sølv, og en diamant på dem i guld. En rigtig fin og yndig detalje. 

Perlen

Heiring øreringe

Med et par øreringe fra Heiring har du virkelig mulighed at skabe noget unikt og personligt. 

Du kan nemlig sammensætte mange af øreringene så de passer lige præcis til dig og din stil. Fx. de fine creoler hvor du kan tilføje agater eller månesten, fjer og kæder. Du kan også tilføje de nye facetterede sorte diamanter eller den lille muslingeskal. Lige som du ønsker. 

Er du ikke til for meget, og måske mere til det velkendte, simple og klassiske, så tag et kig på de fine fjerørestikker, som også fås i ørehængere og et smukt sæt asymmetriske øreringe. 

Mulighederne er mange, og med Heirings smukke og klassiske stil, er der helt sikkert et par der passer til lige præcis dig eller den gave du skal give. 

Perlen

Heiring armbånd

Fine, enkle og elegante må være kendetegnene for armbåndene fra Heiring. Armbåndet på billedet her er fra den smukke, anderledes og unikke Grass serie. En helt fantastisk serie med hyldest til naturen og dens smukke former. 


Hos Perlen finder du klassiske armbånd du nemt kan sammensætte med dine andre armbånd. Men du finder også armbånd som tilføjer lidt kant til din stil. 

Perlen

Heiring halskæde

Jeg tror de fleste tænker på Heirings fjerhalskæder, når de hører både ordet Heiring og halskæde. Det giver da også god mening, da fjerserien er og bliver utrolig populær. Særligt kampagnesættet med tre fjer, i hver sin farve og den oxideret kæde, til den skarpe pris af kun 995 kr., hitter nu, for et år siden og helt sikkert også om et år. Den er perfekt til nærmest enhver anledning - om det er den lille sorte kjole til en aften ude, eller til striktrøjen på en skøn efterårs dag, så gør den sig godt. 


Har du endnu ikke set den, så taler jeg om blandt andet denne her


Grass serien er lavet lidt efter samme princip - brug vedhængene sammen eller hver for sig. 

Derudover findes der et væld af smukke halskæder fra Heiring, som laver, som tidligere nævnt, klassiske og moderne smykke til alle kvinder. Du finder blandt andet også de betagende mor/barn halskæder, bogstav halskæder og halskæder med perler. 

Heiring smykker

Den perfekte gave til kvinden, som har alt. Hos Heiring kan designerne noget, som de færreste smykkehuse nu om stunder kan.
Nemlig skabe unikke, håndlavede smykker, forskellige fra mainstream trenden, med stor personlighed og masser af historie. Smykker, der kan holde hele livet og gå i arv fra generation til generation - og samtidig stadig være aktuelle.

Ikke at forglemme at Heiring fremstiller alle deres dansk smykker på eget værksted i Randers, hvor de har flere guldsmede og designere siddende.

Heiring fjer

Lige nu er et af de mest populære smykker fra Heiring fjer halskæden. Her får du 3 skønne veludførte fjer vedhæng og en lang halskæde i valgfri farve.

Der kan vælges mellem 3 forskellige farver til fjer smykket. Forgyldt sølv, oxideret sølv eller almindelig sølv, det samme gør sig gældende til halskæden. Endelig har vi også fået lagt Heiring halskæden op, hvor der er isat en lille ægte diamant i et af vedhængene, som skinner smukt i solens skær.

Lige nu sælger vi flest af de sort oxiderede, men det skifter rigtig meget, hvilken farve der er favoritten. I fjer kollektionen er der både Heiring ring, Heiring fjer øreringe og de smarte halskæder.

Enkelte gange ser vi, at fjeren bliver kombineret med drømmefanger smykket, hvilket giver lidt mere fylde. Men også en form for ro med de runde former og det naturlige look som fjeren har. Ringene fremstilles med og uden diamanter, og pynter på enhver finger.
Heiring fjer smykker er kommet for at blive og passer perfekt til ethvert outfit.

Som sagt går den flotte fjer igen i deres fjerring, hvor du her også kan vælge imellem sølv, forgyldt og oxideret sølv. En fjer ring giver et flot look til fingerne og igen kan du udfolde din kreativitet og lave mix n' match. Hele dit smykkesæt kan gå op i en højere enhed med en Heiring ring. Så flotte og betagende.

Heiring Faggio

Check lige den nye efterårskollektion fra Heiring. Helt fantastiske bøgeblade både som vedhæng, øreringe og ringe. Det er næsten ligesom at tage skoven med sig ind i stuen med deres meget veludførte design.
Her har de valgt at lave nogle forskellige kombinationsmuligheder med bladene, for at gøre det endnu lettere for dig at vælge hvilken model du skal have. Til kæderne kommer der også matchende øreringe og Heiring ringe med blade på.

Nogle af bøgebladene er også dekoreret med ægte diamanter for at give smykket lidt mere spil. Denne Faggio serie er helt klart min nye favorit og har du lyst til at se den i virkeligheden, er du altid velkommen til at kigge forbi vores fysiske forretning i Odense.

Heiring halskæde

Det tidsløse, naturlige og danske design fra Heirings værksted giver dine smykker langt mere personlighed. Her er du din egen chef, og kombinerer selv dine smykker i farver og størrelser.

De fleste halskæder kommer med en lang kæde, det vil sige, at smykket hænger lidt længere nede på brystet.

Af smykkerne her vil jeg helt klart anbefale fjer serien, som altid er på tilbud, hvor man får 3 vedhæng og en lang halskæde for 995,-. Her får man virkelig valuta for pengene. Ellers kan jeg anbefale Heiring drømmefanger smykkerne, som har et utroligt smukt design med deres lækre svungne former og hvor flere af dem er isat en ægte diamant.

Udover de skønne halskæder med fjer, findes også både øreringe og ringe fra samme serie. Materialerne er sølv, oxdyderet og forgyldt sølv.
Tag også et kig på vores store udbud af kæder, halskæder og vedhæng til kvinder lige til at iklæde sig og gøre natten usikker ;)

Flotte creoler

Smukke elegante creoler med kæder, fjer eller sten. Eller måske alle tre dele?
Øreringene findes i både sølv og forgyldt sølv, og de kommer med grå månesten, peach månesten og grøn agat. Så er det bare at vælge den helt rigtige farver, som passer perfekt lige til dig.
Har du tænkt over en månesten betydning? Det har jeg ofte. Det siges, at de skal livsgivende, moderlig og magisk. Så endnu en grund til at skulle købe Heiring smykker med månesten i. 

Her er der mulighedhed for at kombinere dine Heiring øreringe, ligesom du ønsker. Skal de være helt enkle med kun et enkelt vedhæng under øreringen eller lidt mere spraglet med en farvet sten. Måske man endda kunne fristes til at lave et lille ugeskema, da der er kombinationsmuligheder nok til 1 hel uge.

Som noget nyt er der også kommet små ørestikker blandt andet fra serien græs, som er nogle små meget fine og elegante smykker med en let mat overflade. Du finder også Heiring fjer øreringe i en lille og en mellem udgave, der passer helt perfekt til fjer sættet og ikke mindst øreringe fra den nye Faggio serie, som nærmest er naturtro bøgeblade lige til at sætte i øret.
 
Ønsker du noget helt bestemt og du kan ikke finde det ved smykkerne fra Heiring, så tag også et hurtigt kig på de mange andre creoler vi har på shoppen og lad dig inspirere til dine næste øreringe.

Heiring skytsengel

Heiring smykker er altid med på moden, derfor er det nok også her, du kan finde de populære skytsengle. De kommer også i 3 forskellige farver ligesom fjeren og er lige til at sætte på din favorit kæde.

Skytsengel smykker er også et af de smykker, som er kommet for at blive. Hvem vil ikke gerne have en skytsengel halskæde om halsen, som følger dig, uanset hvor du går og altid holder hånden under dig.
Billederne på englene er ikke noget at skrive hjem om, men jeg kan love dig, at de er meget flottere i virkeligheden.

Kan du ikke finde dit Heiring smykke hos Vibholm smykker eller erbs smykker, kan du være sikker på, at vi har det eller i hvert fald kan skaffe dit specifikke smykke. Og det er lige gyldigt, om det er til dig selv, som venindegave, fødselsdagsgave eller noget helt fjerde.

Hos Perlen har vi altid - Fri Fragt