JULEGAVER BYTTES T.O.M. 24. JANUAR 2023 SPAR 20% på første køb Fri fragt på alle køb

HC Andersen Julepynt

Perlen
Læs mere
Vis flere produkter
Perlen

Julepynt

Elsker du også at pynte op i julen med julehjerter ligesom mig?


Så se alle disse flotte julehjerter fra H.C. Andersen Home i alle tænkelige størrelser, lige fra de helt små, som måler 5 cm til den helt store model, der måler 20 cm.


Det har alle dage været super hyggeligt at bruge en søndag på at finde julepynten frem og pynte hjemmet smukt op til juleaften sammen med sin familie.

Det at hænge englen på dens vante plads eller at dekorere adventskransen kan give en form for ro helt ind i sjælen, velvidende at vi går en dejlig tid i møde med julebag og julefrokoster.


Hos Perlen fører vi et stort udvalg af forgyldt julepynt, som spreder en dejlig glød ud over det rum, som det hænger i. Du vil uden tvivl komme i den allerbedste julestemning, og kunne gå juleaften i møde med et lyst sind.

Perlen

HC Andersen Julepynt

Kom i den helt rigtige julestemning med det fantastiske julepynt fra H.C.Andersen.

Alle hans største eventyr er visualiseret gennem vedhæng, figurer og lysestager.


Du kan købe julepynten i både sølv og forgyldt og de vil smykke dit hjem smukt gennem julen uanset hvor du befinder dig.


Jeg kan garantere, at du ikke bliver skuffet.

Jeg har selv købt flere af de flotte julehjerter, som du også ser på billedet.

De kan fås i 4 størrelse og er perfekte til juletræet eller til at hænge i vinduerne.

Størrelsen på julehjertet rækker fra den helt store der måler 30 cm i diameter til den mindste, der er ret lille og kun måler 5 cm.

H.C.Andersen Julepynt
Perlen

Julepynt 2021

Dette år har HC Andersen overgået sig selv og kommet med den skønneste serie med Tommelise som hjerte, kræmmerhus, lysholder til et lille stearinlys og et juleophæng.


2021 er også året hvor både julehjerterne og kræmmerhusene kommer i to forskellige størrelser.

Den traditionelle som vi kender den på 8 cm og så en lille bitte mega nuttet julehjerte med Tommelise på kun 5 cm, som bliver kaldt for mini.


Dette er også året hvor mini julepynten er blevet samlet i en lille fin gaveæske med alle tre dele i en.

Så er du fri for at vælge, om du skal have den ene eller den anden for de ligger allerede klar til dig.

Perlen

Julepynt 2022

Så er det jul igen, så er det jul igen og julen varer lige til påske.


Den sang kunne man godt synge, hvis man er en af dem, der bare elsker julen med alt sin glans og ønsker at kunne have julepynten fremme helt indtil påskedag.


Og her kan jeg inspirere med lidt af det nye julepynt  fra HC Andersen julepynt. Så grunden til at pakke det hele ned allerede et par dage efter jul ikke bliver relevant, da det bare er så smukt, og man gerne vil have det lidt længere.


Dette års eventyr er Fyrtøjet, hvor der igen er kommet et stort udvalg af de smukkeste udskårne hjerter, kræmmerhuse og lyseholdere lige til at hænge på træet eller pynte med i vindueskarmen.


Alt julepynt fra HC Andersen er inspireret af hans papirklip, hvor han har været produktiv til de helt utrolige grænser. Måske kendetegner det også en tid, hvor der hverken var smartphones, TV eller andet lir, der kan optage hele ens fulde koncentration.

Julepynt = Julestemning

Gør julen mere fortryllende med den smukke julepynt fra H.C. Andersen.

Hæng de flettede hjerter og kræmmerhuse i vinduet eller på træet. Nyd de nærmest filigranagtige juleophæng, hvor motiverne er hentet i eventyrernes verden, som den kære gamle digter skrev for langt over 100 år siden, og lad julefreden lyse i de mange smukke stager. Så kan det da endelig blive jul.

Og lige en ting mere. Du behøver ikke at tage turen til Tivoli, for at finde det helt store udvalg af HC Andersens julepynt – vi har det hele hos Perlen i Odense – eventyrernes by, som mange ynder at kalde byen, hvor den verdensberømte digter blev født den 2. april 1805.

Køb en lille julepynteting til dig selv eller giv det i gave til en du holder af og som du håber på, vil sende dig en kærlig tanke, når personen år efter år finder sit julepynt frem.

Gør julen mere fortryllende med den smukke julepynt fra H.C. Andersen.

Flettede julehjerter, kræmmerhuse og topstjerner

Julepynten fra H.C. Andersen fås med motiver, der er hentet i de fantastiske eventyr, som vi alle har hørt igen og igen gennem vores barndom, og som vi med største selvfølgelighed fortæller videre til børn og børnebørn.

Årets julemotiv 2020 er hentet i eventyret om ”De vilde svaner”, og leveres både som ophæng, kræmmerhus og julehjerte og naturligvis i en yndig gaveæske.

Og lad mig være ærlig. Det er et af de eventyr, der ikke lige ligger først for i hukommelsen, så det er jo en god anledning til at læse det igen. Til gengæld synes jeg motivet med de smukke svaner i luften er meget velvalgt i år, hvor vi stort set ikke kan flyve nogen steder hen.

Hvert år har sit motiv, og julepynten fra de forskellige år er nærmest blevet til et samlerobjekt, ikke kun her hos os i lille Danmark, men også i store dele af verden.

I julemåneden hænger julestadsen med HC Andersen-motiver i hjemmene, og de er så karakteristiske, at de ikke er til at overse. Sidste år 2019 var motiverne hentet fra eventyret ”Pigen med svovlstikkerne”, både som ophæng, kræmmerhus og julehjerter i flere forskellige størrelser og forskellige priskategorier.

Nu skal jeg jo ikke uddele point til hans forskellige eventyr, men netop ”Pigen med svovlstikkerne” er en af mine favoritter. Det er et fantastisk og meget tankevækkende eventyr, og selv om jeg har hørt det mange gange, giver det stadig et lille stik i hjertet, når jeg fortæller det eller læser højt for børnene. Her er ingen happy end.

"Hun tænder endnu en svovlstik for at bibeholde synet af bedstemoderen så længe som muligt. Barnet dør, og bedstemoderen bærer hendes sjæl med ind i himlen."

Så selv om det er skrevet for så mange år siden, er det stadig aktuelt og siger os noget i dag. Det er jo det, der er det fantastiske ved hans digterkunst – den er stadig up to date.

Eventyrets fortryllende verden

De andre år har det været ”Snedronningen”, og eventyret om den ”Standhaftige tinsoldat”, der forelskede sig i ballerinaen, men også fortællingen om ”Nattergalen” og ”Ole Lukøje” er at finde på den flotte og elegante julepynt.

Til julen hører fortællingen om Grantræet - og grantræet findes i fire forskellige størrelser og pynter på ethvert julebord, måske endda ekstra i år, hvor Covid19 sikkert kommer til at spænde ben for mange familiers juleplanlægning. Julebordet kan gøres ekstra fint med de smukke servietringe.

Hvis du har besøgt eventyrdigterens lille gule barndomshjem i Odense, er du ikke i tvivl – han elskede julen, og det hævdes, at han flettede verdens første flettede julehjerte. Derfor findes det klassiske flettede julehjerte da også i HC Andersen-kollektionen.

Julehjerterne og kræmmerhusene fås i flere størrelser i forsølvet eller forgyldt messing med henholdsvis blåt og rødt filt, og med andre fine motiver fra eventyrerne.

Da jeg alt for ofte når frem til den 24. december, uden af have brændt kalenderlyset ned, vil jeg lige gøre lidt reklame for HC Andersen-kalenderlyset med soldaten – den kan bruges år efter år.

Lysholdere og julehjerter

Elektriske lyskæder til juletræet har efterhånden sneget sig ind hos de fleste familier, og det er da også nemt, bare lige at trykke på kontakten for at tænde træet. Men hvis der også skal være levende lys, så finder du her de smukkeste lysholdere med små motiver i enden. Også her er motiverne hentet i eventyrernes verden som ”Nattergalen” og ”Snedronningen” eller det lille klassiske, flettede hjerte, og de vil helt bestemt lyse dit juletræ op på smukkeste vis.

Se også de øvrige små flotte ophæng til juletræet i forgyldt messing med en rød silkesnor, eller i forsølvet messing med en blå silkesnor samt miniature ophæng, for ikke at glemme de smukke julestjerner med et lille H.C. Andersen eventyr i midten. Det vil pynte på et hvert juletræ og få os allesammen i rigtigt julehumør. I denne kategori finder du også de smukkeste topstjerner, som sætter prikken over i'et på juletræet med sin pynt, mens det venter på vi får begyndt.

Julekassen på loftet 

Størstedelen af året står julestadsen i en kasse på loftet, og kommer først ned, når vi nærmer os den første søndag i advent. I min familie er det altid et stort øjeblik, når kassen kommer ned i stuen og bliver pakket ud. Så kommer alle minderne væltende og de historier, der er knyttet til den lidt krøllede musestige, de flettede stjerner eller nissen, der er klippet i børnehaven.

Et juletræ, der er pyntet med nyt og gammelt, hjerter og kræmmerhuse, er betagende at stå og kigge på - jeg kan næsten dufte andestegen, mens jeg skriver dette og høre "It's beginning to look a lot like Christmas" for mit indre øre.

Juletræer i messing

December måned er mørk, så derfor er det ekstra hyggeligt med levende lys i juletiden - det giver en helt anden stemning, så hvorfor ikke sætte alle de levende lys i fine lysestager fra HC Andersen.

De er også inspireret fra eventyrenes univers, og giver det hyggeligste skær. Hvis du er bekymret for de levende lys, eller hvis plejehjemmet har sagt nej til dem, så ser LED-lys med flakkende flamme også rigtig godt ud i HC Andersens lysestager.

Den bedste værtindegave til jul

Så hvad enten du skal forkæle dig selv, en du holder af, eller bare sende en kærlig tanke og hilsen til en, der står dig nær, så er der mange muligheder her.

Mangler du en decembergave eller en mandelgave, en værtindegave, der skal holde lidt længere end den røde julestjerne i potten eller chokoladen i æsken, er jeg sikker på, at julestadsen fra HC Andersens vil falde i de flestes smag.

Julepynt på tilbud

I Perlen i Odense gennemgår vi løbende vores varelager og rydder op. Derfor finder du her på siden også et bredt udvalg af julepynt på tilbud. Her er virkelig gode penge at spare, og det luner jo på budgettet i den dyre juletid. Men vent ikke for længe - der er meget begrænset antal på lager.

Så blev det jul igen! 

Hos Perlen har vi altid fri fragt på alle ordrer.