Materiale

H.C. Andersen Julepynt

Smukt og elegant udført julepynt fra H.C. Andersen
Pynt dit hjem med udsøgt julepynt fra H. C. Andersen papirklip i forsølvet eller forgyldt messing. Her finder du både flettede julehjerter, kræmmerhuse, topstjerner og små fine ophæng i mange forskellige fine motiver, og meget mere.

Gør julen mere fortryllende med det smukke julepynt fra H.C. Andersen Home.

Alt det fine julepynt er lavet i enten forsølvet eller forgyldt messing, og alt sammen med inspiration fra de mange eventyrer.

 
Her finder du både de klassiske flettede julehjerter, og julehjerter med små fine motiver i.
Fine lysholdere med små motiver i enden - blandt andet fra nogle af eventyrerne, her kan nævnes nattergalen og den grimme ælling - som vil lyse dit juletræ så smukt op.
Smukt udførte kræmmerhuse med enten blåt eller rødt filt indenvendigt, både med Snedronningen, Nattergalen, Ole Lukøje mfl.
Små flotte juletræes ophæng i forgyldt messing med en rød silkesnor, eller i forsølvet messing med en blå silkesnor samt miniature ophæng,
for ikke at nævne de smukke julestjerner med et lille H.C. Andersen eventyr i midten.

I denne kategori finder du også de smukkeste topstjerner, som sætter prikken over i'et på det smukke juletræ, hvor hele familien danser om juleaften. 

I juletiden er det ekstra hyggeligt med de levende lys - det giver en helt anden stemning - så hvorfor ikke sætte alle de levende lys i de fine stager fra H.C.Andersen,
som også er inspireret af eventyrerne. Der findes lysestager med engle & nisser, Ole Lukøje, Soldaten & Danserinden mfl.

Julebordet kan gøres ekstra fint med de smukke servietringe, og de fine grantræer som fåes i 4 forskellige størrelser.


Så hvad enten du skal forkæle dig selv, eller en du holder af, mangler en decembergave eller en mandelgave, en værtindegave
eller bare en sød tanke til en der står dig nær, så er jeg sikker på at det fine julepynt fra H.C.Andersen vil falde i de flestes smag.
Flot og elegant julepynt kan skabe glæde og julehygge i de fleste hjem.