Enamel øreringe

De smukkeste øreringe online fra Enamel smykker. Surf dig gennem de mange smukke farver og lad dig inspirere. Enamel er altid med på den sidste mode indenfor smykker i de fineste farver.

Læs mere
Vis flere produkter
Perlen

Enamel Lola øreringe

Mmmmmm, hvad er meget smukkere end et pare Lola øreringe fra Enamel?

Smukke farver kombineret på et par meget enkle kædeøreringe, som hænger en anelse under øret.

Disse øreringe har gennem tiden været de bedst solgte øreringe fra dette stærke danske design smykkebrand. Her kommer den gode kvalitet, både af materialer og design helt perfekt på deres rette plads.


Enamel fremstiller alle hendes smykker af ægte sterling sølv eller forgyldt sterling sølv, hvor dette ofte bliver pyntet med små kuger fremstillet af ægte emalje.

De mest eftertragtede Lola øreringe er Rainbow kombinationen, hvor det er lyse pastel farver, der smukt blandet på øreringene. Hertil kommer også et matchende armbånd og halskæde.

Perlen

Enamel øreringe hoops

Der kommer bare så mange skønne smykker fra Enamel for tiden. 

Det er lidt ligesom om, at hun ryster lidt med ærmet og så vælter det ud med guldkorn til at sætte i ørerne.


I deres sidste kollektion er der kommet rigtig mange hoops øreringe med en lettere rustik eller mat overflade, der skiller sig lidt ud fra den type hoop øreringe vi normalt ser i dag.


Enkelte af de nye creoler er desuden pyntet med emalje i forskellige farver eller farvede zirkonia, der lige gør at øreringen får det sidste touch, så man næsten ikke kan lade være med at bære dem.


Er du på udkig efter et nyt smykke, som ikke er af den helt almindelige type, så skal du helt klart kigge forbi kategorien med Enamel smykker.

Enamel Copenhagen øreringe

Med årene har mærket Enamel kommet med rigtig mange nye meget moderne designs, specielt indenfor øreringe.
På en eller anden måde formår hun at ramme lige ned i midten af moden og designe et smykke, som henvender sig til et meget bredt publikum.
Faktisk så kan du som oftets kende smykkerne fra Enamel Copenhagen fra lang afstand, da deres signatur er at have en lille farve emaljekugle på øreringene.

Udover det finder du også seje kædeøreringe til at trække igennem øret med en lille dot emalje på enden, der lige gør øreringene en anelse mere interessante og anderledes end det man normalt ser.

Enamel Copenhagen fører naturligvis også de meget moderne øreringe med en kugler på øret og en kugle under øret, disse øreringe skiller sig ud, da de er fremstillet i en meget flot form og med perfekt finish.

 

Se også vores kategori med tilbudsvarer, da du altid vil finde de sidste Enamel smykker der er kommet på udsalg.

Kast også et blik på de meget flotte øreringe fra Sif Jakobs, der ikke kan andet end at kaste glæde på sin vej. De har alle et meget enkelt stilrent design og er fremstillet i sølv med forskællige overflader.