Enamel Nyheder

 

Enamel Copenhagen Nyheder

Følg med i de nyeste smykker fra Enamel Copenhagen her på siden. De er nu kommet ud med en ny kollektion, hvor de hverken er gået op kompromis med deres ekstraordinære udseende eller deres fantastiske emaljearbejde. 


Nye farver til Lola regnbue halskæde

Lola halskæden, øreringene og armbåndet har været en total bestseller. De har taget Danmark med storm. Nu bliver sortimentet af farver på Lola-serien udvidet.
Fra de klassiske regnbue-farvede smykke, som mange kender, kan du nu købe halskæder, øreringe og armbånd med navnene Heavenly, Daisy, Breezy m.fl.. Det er dog ikke kun navnene, der er anderledes. Alle de nye smykker har emalje dots i forskellige pastelfarver og skifter mellem hvide, lyseblå, lyserøde, lilla, blå eller grønne. De lækre pastelfarver er i visse smykker også blandede og giver dejligt nyt udseende til Lola-smykkerne.


De andre nyheder

Ud over Lola-serien kan du også købe nye armbånd, øreringe eller halskæder, som har de fineste navne. Så leder du efter Viola armbånd, Mellow halskæde, Willa armbånd eller Birla øreringe, er du det rette sted.
Alle har Enamels kendetegn med de små emalje-bolde i et utal af farver, men også perlene er taget sit indtog i disse skønne nyheder. Både i store og små størrelser. 
I denne kollektion er de lidt mere vilde smykker også kommet med. Mange af de nye øreringe har kæder med emalje, perler eller mønter og er klar til at gøre din sommer levende og farverig. Så tag endelig et kig her på siden. Du bliver bestemt ikke skuffet!Hos Perlen Odense er vi altid klar til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål eller lignende. Vi har altid fri fragt. Vi vil gerne være din Enamel Copenhagen forhandler og stræber altid efter at være ude med de nyeste smykker og nyheder, så hurtigt som muligt.
Læs Mere
0
Enamel - Annora øreringe
0
Enamel - Ivy ørestikker, forgyldte
0
Enamel Copenhagen - Melua hoops, forgyldt
0
Enamel - Hallie hoops, forgyldt
0
Enamel - Jori ørestikker, forgyldte
loader