Enamel halskæde

Vær med på moden med disse stilsikre smykker og halskæder fra Enamel.
Her finder du altid de smukkeste farver kombineret med et stilfuldt design og til gode priser.

Læs mere
Vis flere produkter
Perlen

Enamel lola halskæde

Farverige Lola halskæder til enhver kvinde

Med kæder fra Enamel har du utallige muligheder for at kombinere dine yndlings halskæder med kæder fra Enamel i de mest fantastiske pastelfarver eller med en enkelt stilren kæde med en hvid perle.


Specielt har de nye Lola halskæder fra Enamel taget os med storm. De nye farvekombinationer er næsten ikke til at stå for, da Charlotte virkelig forstår at sammensætte nogle smukke farver, der rører noget indeni en.

Specielt Lola kæderne Tropical, Rainbow og Dreamy med meget vel afstemte farver er meget populære og kan kombineres på et utal af måder.


Enamel byder altid velkommen til en verden med smukke glade farver og lækkert design.

Enamel farveringe smykker

Enamel Halskæder

Enamel Copenhagen er et dansk smykkefirma, som har eksisteret i mange år efterhånden.
De er nok bedst kendt for deres Drops øreringe med de mange forskellige farver, hvor de altid fanger den sidste mode og formår at omsætte den til farverige smykker.

Find dit nye yndlingssmykke fra Enamle Copenhagen, som byder på smukke farver, lange kæder og lækkert design.

Enamel øreringe

Ønsker du et smykke, som matcher din nye Enamel kæde i cirka de samme farver, så er det oplagt at kigge med her under Enamel øreringe. Enamel fører et meget bredt udvalg af virkelig lækre øreringe i mange forskellig designs og farver.

Er ingen af de ovenstående dele noget for dig, så har vi et kæmpe udvalg af øreringe fra rigtig mange forskellige mærker.