Enamel armbånd

Perlen
Læs mere
Vis flere produkter
Perlen

Armbånd Enamel

Enamel er indbegrebet af smukke lette smykker i et meget feminint design med et touch af Boheme livsstil over sig. Ønsker du at smykke dig med smukke farver og skille dig lidt ud, så er Enamel smykker et fremragende valg.


Kendetegnet ved det danske smykkemærke Enamel er deres små fine emalje dots / kugler, som sidder på alle deres smykker med smukke pastelfarver, der passer til enhver lejlighed.


Mærket Enamel har eksisteret i mange, mange år, dengang blev de kendt for deres øreringe med emalje coins, der hang under en creol i et utal af smukke farver og sammensætninger. Efterfølgende kom deres meget enkle kæder i forgyldt sølv med regnbuefarvede emalje dots hele vejen rundt på kæden i det skønneste farvespil. Lige siden er Enamel Lola armbåndet kommet i et utal af farver, fra de ensfarvede til de lidt mere vovede og nu også hvor åvi ser en blanding mellem perler og emalje.

Enamel

Enamel Copenhagen armbånd

Tjek lige disse fantastiske armbånd ud fra Enamel, det kan være svært at vælge en favorit, da der er så mange flotte. De sidste nye er små tynde kæder med en justerbar lås, hvor der på kæden er en masse små fine firkanter, der giver et rigtig flot spil til armbåndet.
Se også de små fine tynde sølv armbånd med en lille emalje dot på enden, som er med til at give smykket lidt farve og skille sig en lille smule ud fra andre.

Det har aldrig været så populært som nu at bære flere armbånd på en gang. Der er nærmest frit valg på alle hylder, hvordan du vælger at gøre det. Derfor synes jeg, at du skal trille en tur gennem alle de smarte armbånd, vi har på shoppen og lade dig inspirere eller kigge forbi i vores fysiske forretning i Odense.

Du kan også i stedet tage et kig på vores kategori med de mest solgte smykker. Listen finder du lige her og den bliver hele tiden opdateret, så du kun ser de allermest populære smykker.