Enamel Copenhagen

Smukke og farverige Enamel smykker.
ENAMEL Copenhagen smykker er en smykkeserie i et enkelt og farverigt design.

Smykkerne har et stærkt udtryk og fås i rigtig mange forskellige farver og til yderst gode priser.

Enamel Copenhagen smykker

Farvevalget og formerne er nøje sammensat og følger som altid modens farver.

Specielt har øreringe og creoler fra Enamel vundet stort indpas på det danske marked. Med hendes lidt sjove faconer og anderledes designs, er det svært ikke at få et forhold til de nye designs. Her overrasker Enamel også gang på gang med det meget smukke emalje arbejde og de altid årstids afstemte farver, som bliver brugt i de enkelte smykker.

Emalje smykker

Det er vel ikke helt forkert at sige, at man kan kende både øreringe og armbånd fra hendes hånd på længere afstand, da der altid er en lille sjov detalje med lidt farve på. Det er også det som er med til at gøre smykkerne lidt interessante, i forhold til så mange andre danske smykke mærker.
Hvert eneste smykke er håndlavet i Kina eller Indien på mindre værksteder, hvor Marie Rantzaus gennem årene har oparbejdet et nært og meget professionelt forhold til de forskellige værksteder.

Emaljeprocessen er utrolig omfattende, krævende og et yderst unikt håndarbejde. Emalje er et spændende materiale at arbejde med, da der næsten ikke er nogen begrænsninger i forskellige farvesammensætninger og designs. For at give emaljesmykkerne det helt rigtige finish kræver det mange års erfaring.

Enamel Copenhagen smykker til den moderne kvinde

Enamel smykker

Enamel smykker er indbegrebet af de smukkeste smykker fremstillet i sølv eller forgyldt sølv, alle sammen med en lille smule emalje på enten et deskret sted eller på en størrer del af smykket.
Enamel betyder faktisk emalje voersat fra engelsk til dansk og det passer så smukt til både øreringene og halskæderne fra Enamel Copenhagen.
Her finder du på hvert enkelt smykke en lille detalje med en skøn farve på.

Med Enamel øreringe er du altid sikker på at være med på moden.

Enamel Copenhagen smykker i de smukkeste farver Online med fri fragt

Læs Mere