Julegaver byttes frem til 24/1-2022 Spar 10% på dit første køb 20% på Julie Sandlau Fri fragt på alle køb

Enamel

Vis flere produkter

Enamel smykker

Farvevalget og formerne er nøje sammensat og følger som altid modens farver.
Specielt har øreringe og creoler fra Enamel vundet stort indpas på det danske marked. Med hendes lidt sjove faconer og anderledes designs, er det svært ikke at få et forhold til de nye designs.
Her overrasker Enamel også gang på gang med det meget smukke emalje arbejde og de altid årstids afstemte farver, som bliver brugt i de enkelte smykker.

Enamel øreringe

Det er vel ikke helt forkert at sige, at man kan kende både øreringe og armbånd fra hendes hånd på længere afstand, da der altid er en lille sjov detalje med lidt farve på.
Det er også det som er med til at gøre smykkerne lidt interessante, i forhold til så mange andre danske smykkemærker.

Hvert eneste smykke er håndlavet i Kina eller Indien på mindre værksteder, hvor Marie Rantzaus gennem årene har oparbejdet et nært og meget professionelt forhold til de forskellige værksteder.

Emaljeprocessen er utrolig omfattende, krævende og et yderst unikt håndarbejde. Emalje er et spændende materiale at arbejde med, da der næsten ikke er nogen begrænsninger i forskellige farvesammensætninger og designs.
For at give emaljesmykkerne det helt rigtige finish kræver det mange års erfaring.

Enamel Copenhagen smykker er udelukkende til den moderne kvinde som ønsker at skille sig lidt ud. Her vil jeg gerne fremhæve de meget eftertragtede Enamel Soleil øreringe fra den sidste kollektion, som kommer i mange forskellige farver, så den passer perfekt til din nye hjole eller  din øjenfarve.
Også øreringe med perler har været i høj kurs, her har både de traditionelle med hvide perler været rigtig gode, men også dem hvor der er lidt farve på såsom Drops øreringe.

Hos Perlen er vi autoriseret Enamel forhandler.
Se også øreringe fra alle vores andre mærker og lad dig inspirere.

Enamel Copenhagen

Enamel smykker er indbegrebet af de smukkeste smykker fremstillet i sølv eller forgyldt sølv, alle sammen med en lille detalje med emalje på enten et deskret sted eller på en størrer del af smykket.

Enamel betyder faktisk emalje oversat fra engelsk til dansk og det passer så smukt til både øreringene og halskæderne fra Enamel Copenhagen.
 
Hos Enamel Copenhagen finder du på hvert enkelt smykke en lille detalje med en skøn farve på, så man altid kan se hvem der er designeren bag.

Som noget nyt er de også kommet med nogle nye smarte designs, hvor der hænger flere kæder ned fra den samme ørering, det synes jeg alligevel er lidt smart.

Med Enamel øreringe er du altid sikker på at være med på moden. Specielt de nye Enamel Hoops i de smukkeste farver finder du i vores Online shop, som har været nogle af de bestsælgende smykker i år.

Søger du Enamel udsalg så er der altid noget godt at finde, da vi hele tiden prøver at holde vores lager opdateret og derfor sælger ud med gode tilbud.

Nu hvor du er fundet ind på vores side med det største udvalg af smykker fra danske brands, så synes jeg, at jeg lige vil slå et slag for disse mærker, som udmærker sig alle sammen ved at være danske og ikke mindst smukke: Spirit Icons, Julie Sandlau, Pernille Corydon