JULEGAVER BYTTES T.O.M. 24. JANUAR 2023 SPAR 20% på første køb Fri fragt på alle køb

Enamel

Læs mere
Vis flere produkter
Perlen

Enamel Copenhagen

Enamel smykker - altid smukke og farverige designs.

ENAMEL Copenhagen smykker er en smykkeserie i et enkelt og farverigt design til alle aldre og som kommer i de smukkeste pastelfarver, der passer lige ind i din garderobe, uanset hvilket tøjstil du har.


Smykkerne har et stærkt udtryk og fås i rigtig mange forskellige farver og til yderst gode priser, hvilket gør at man kan have lidt forskelligt at skifte imellem.


Som noget nyt fra Enamel er der nu kommet smykker med et væld af perler og ægte sten i de smukkeste nuancer. Her forstår de virkelig at sammensætte de helt rigtige farver og materialer med hinanden, så du får det flotte spil og smykker der er super moderne.


Læg også mærke til de nye Enamel øreringe, hvor der i den seneste kollektion er lagt stor vægt på at øreringene har et mere rustikt og råt udtryk, men hvor designeren Marie stadig har formået at have hendes kendte feminine strejf indover.

Disse smykker kommer både i store pompøse udgaver og i de mindre og enkle designs, hvor du også kan bruge øreringene til hvis du har flere huller i det samme øre. Der er også mulighed for at lege med farverne, så du kan sammensætte dit helt eget udtryk.


Se også vores altid store udvalg af Enamel smykker på udsalg.

Perlen

Enamel Øreringe

Søger du de perfekte øreringe?

Øreringe i det smukkeste emalje farver og i et lækkert design lige til at sætte i øret og lade musikken spille.


Så skal du tage et kig på de meget interessante øreringe og ørestikker fra Enamel Copenhagen. Her er der virkelig fart på farverne, da der bruges stort set alle nuancer, der spænder lige fra de helt sarte lyserøde farver over i de mørke petroleumsfarver.


Enamel kan med sikkerhed friste dig med et par nye øreringe, da de er gode til at ramme smykketrenden, der er lige nu og kombinere den med skøn emalje og lækkert dansk design.


I deres seneste kollektion er der kommet mange hoops til, som har fået en lækker rustik overflade, der især henvender sig til unge kvinder.

Enamel Øreringe
Perlen

Enamel Halskæde

Enamel laver mange smukke, sofistikerede og enkle halskæder, som rammer enhver smag. De fleste kvinder bærer en halskæde hver eneste dag, og kan næsten føle sig helt bar uden.


En halskæde kan sige meget om hvem du er. Er du farverig og sprudlende, kan det være Enamel lola halskæde er lige dig. 
Lola halskæden laves i et væld af udgaver med små, farverige emalje detaljer på. 


Er du mere til det simple guld og sølv, så har Enamel også halskæden til dig - og også et udvalg af små feminine vedhæng til at sætte på. Kombiner det de rå og chunky kæder for et moderne look.


Seneste skud på stammen fra Enamel Copenhagen er de vanvittig seje bogstavhalskæder med sten i alle regnbuens farver. Du finder også altid skønne perlehalskæder med en enkel, med mange eller barokke perler.


Fælles for kæderne fra Enamel er det feminine og levende udtryk de hver især giver. Klassikerne der har fået et moderne touch. 
Enamel Copenhagen laver smykker i stærke holdbare materialer og til priser, hvor alle kan være med. 

Enamel halskæde
Perlen

Enamel armbånd

Ligesom med halskæder, kan mange kvinder rigtig god lide at spice outfittet op med armbånd. Jeg elsker personligt selv at mixe flere forskellige armbånd med hinanden.


Lola rainbow er blandt min klare favorit. Det gælder faktisk i både sølv og forgyldt. Det er efterhånden ret in at mixe de to metaller. Enamel lola giver lidt farve til dine smykker, men på en sofistikeret og elegant måde, med de små fine emaljedots. Som vidst nok også er noget af de fleste af os forbinder med Enamels fine smykker. Enamel Soleil fåes efterhånden også i mange farver. Har du set clementine armbåndet? Det er simpelthen så yndigt.

Både her i de lidt koldere måneder, men bestemt til sommer hvor huden har lidt mere glød.


Ingen tvivl om at udvalget og populariteten er størst i de forgyldte smykker - dog synes jeg ikke vi helt må glemme de fine armbånd i sølv.

Hos Enamel har de et stort fokus på udtryk, design og kvalitet, og har ud fra dette lavet flere armbånd i sølv, med udgangspunkt i de mest populære armbånd i forgyldt. Så udvalget er knap så stort i sølv - men mindst lige så fint!

Både Enamel Lola og Little Love armbånd er fx. begge lavet i sølv. 


Enamel Copenhagen armbånd er både moderigtige, holdbare og klassiske armbånd, hvor der hverken er gået på kompromis med design eller kvalitet. 

Enamel armbånd

Enamel smykker

Farvevalget og formerne er nøje sammensat og følger som altid modens farver.
Specielt har øreringe og creoler fra Enamel vundet stort indpas på det danske marked. Med hendes lidt sjove faconer og anderledes designs, er det svært ikke at få et forhold til de nye designs.
 
Her overrasker Enamel også gang på gang med det meget smukke emalje arbejde og de altid årstids afstemte farver, som bliver brugt i de enkelte smykker.

Øreringe

Det er vel ikke helt forkert at sige, at man kan kende både øreringe og armbånd fra hendes hånd på længere afstand, da der altid er en lille sjov detalje med lidt farve på.
Det er også det som er med til at gøre smykkerne lidt interessante, i forhold til så mange andre danske smykkemærker.

Hvert eneste smykke er håndlavet i Kina eller Indien på mindre værksteder, hvor Marie Rantzaus gennem årene har oparbejdet et nært og meget professionelt forhold til de forskellige værksteder.

Emaljeprocessen er utrolig omfattende, krævende og et yderst unikt håndarbejde. Emalje er et spændende materiale at arbejde med, da der næsten ikke er nogen begrænsninger i forskellige farvesammensætninger og designs.
For at give emaljesmykkerne det helt rigtige finish kræver det mange års erfaring.

Enamel Copenhagen smykker er udelukkende til den moderne kvinde som ønsker at skille sig lidt ud. Her vil jeg gerne fremhæve de meget eftertragtede Enamel Soleil øreringe fra den sidste kollektion, som kommer i mange forskellige farver, så den passer perfekt til din nye hjole eller  din øjenfarve.
Også øreringe med perler har været i høj kurs, her har både de traditionelle med hvide perler været rigtig gode, men også dem hvor der er lidt farve på såsom Drops øreringe.

Hos Perlen er vi autoriseret Enamel forhandler.
Se også øreringe fra alle vores andre mærker og lad dig inspirere.

Enamel udsalg

Enamel smykker er indbegrebet af de smukkeste smykker fremstillet i sølv eller forgyldt sølv, alle sammen med en lille detalje med emalje på enten et diskret sted eller på en større del af smykket.

Enamel betyder faktisk emalje oversat fra engelsk til dansk og det passer så smukt til både øreringene og armbånd fra Enamel Copenhagen.
 
Hos Enamel Copenhagen finder du på hvert enkelt smykke en lille detalje med en skøn farve på, så man altid kan se hvem der er designeren bag.

Som noget nyt er de også kommet med nogle nye smarte designs, hvor der hænger flere kæder ned fra den samme ørering, det synes jeg alligevel er lidt smart.

Med Enamel øreringe er du altid sikker på at være med på moden. Specielt de nye Enamel Hoops i de smukkeste farver finder du i vores Online shop, som har været nogle af de bestsælgende smykker i år.

Søger du Enamel udsalg så er der altid noget godt at finde, da vi hele tiden prøver at holde vores lager opdateret og derfor sælger ud med gode tilbud.

Nu hvor du er fundet ind på vores side med det største udvalg af smykker fra danske brands, så synes jeg, at jeg lige vil slå et slag for disse mærker, som udmærker sig alle sammen ved at være danske og ikke mindst smukke: Spirit Icons, Julie Sandlau, Pernille Corydon