JULEGAVER BYTTES T.O.M. 24. JANUAR 2023 SPAR 20% på første køb Fri fragt på alle køb

Disney smykker

Smykker fra Disney til børn og voksne. Forelsk dig i Mickey Mouse, Minnie Mouse, Anna eller Elsa. Vælg mellem øreringe, halskæder og armbånd fremstillet i sølv eller guld.

Vis flere produkter

Walt Disney Smykker

Denne Disney kollektion er lavet af Støvring Design, som er en anerkendt smykkeproducent i hele verden. De laver alle former for smykker til alle aldre og elsker at være anderledes i de smykker, de producerer.

Deres kvalitet er høj og de sætter en stor passion i at arbejde sammen med andre designere og producenter. Når de laver en ny kollektion er de med fra start til slut for at sikre, at alle smykkerne er lavet efter deres standarder og et godt samarbejde kan vare ved på den anden side.

Og der er selvfølgelig ingen undtagelse for denne Disney kollektion.

Det søde vil ingen ende tage, når du kigger ned igennem de forskellige smykker. Alle er nærmest som taget ud af en episode af Mickey og Minnie Mouse eller Disney prinsesserne fra Disney Plus eller Disney sjov. Du kan købe øreringe og en halskæde, der passer til. Søger du variation i smykkerne, så er du også kommet til det rette sted.

Vi har ørestikkere med hvide eller farvede zirkoner, enkle ørestikkere med sløjfer og endda også et sæt ørestikkere med en sløjfe og uden. Det samme gælder for halskæderne. Alle smykkerne bliver produceret i sølv, forgyldt og guld.

Er det lige præcis Disney princesserne, der er top-moderne i dit hjem, så tvivl ej! Vi har selvfølgelig også hjerteøreringe med en krone på toppen. Her er der ligeså også en halskæde, der passer til. De er simpelthen for bedårende alle sammen!

Husk, at vi altid har fri fragt og har du nogle spørgsmål eller skal bruge hjælp til noget, er vi både i vores butik, på e-mail og på telefonen. Vi står altid klar til at hjælpe.
 
Se også de mange smykker vi har til børn inde på siden, her kan du vælge mellem mange forskellige farver og materialer. Jeg må sige der er noegt til enhver smag.