Decorate my ears

Moderne små piercing øreringe til at sætte i hullerne op ad øret med ægte diamanter i guld eller sølv.

Se også de farverige enkeltstyk øreringe fra LuLu Copenhagen, Stine A eller Guld og Sølv Design. Køb dine piercing smykker hos Perlen og pynt dine ører super smukke.
Piercing smykker i guld med ægte diamanter.

Læs mere
Vis flere produkter

Labret piercing ørering

Decorate my ear er en ny kollektion fra Nordahl Jewellery, som vi allesammen, uden tvivl, kommer til at elske! 

Vi kender vidst alle det med at have ligget på låsen til en ørering i løbet af natten - ja nogle os kan slet ikke holde ud og sove med dem i...

Den lille fine labret er altså løsningen - og sparer dig for en masse tid om morgenen, med at tage piercinger i - og igen om aftenen når de skal ud.. Fordi du ganske enkelt ikke kan holde ud at ligge på dem. 

Den lille detalje...
Nordahl Jewellery har opgraderet den velkendte labret  ved at tilføje en hjerteformet plade som en lås. Det giver et feminint og moderne look, som især ses ved opsat hår.

Labret piercinger kommer i både sølv og guld med diamanter eller helt uden sten.

En labret er en populær piercing, der består af en lige stang med en flad plade, der er skruet fast på stangen bagfra. Derved ingen irriterende lås der stikker ud når du sover, eller ligger på dit øre. Så behageligt!

Her finder du fine, enkle labret piercinger i 925 sterling sølv til 500 kr.

Har du flere huller i ørerne, slipper du også for at det buler ud alle steder bag på øret.

Har du ikke fundet de helt rigtige øreringe i denne kategori, så kan du også slå et smut forbi alle vores øreringe og se om de helt rigtige øreringe skulle være her.

Ønsker du at kombinere flere øreringe i det samme øre, så kan jeg kun anbefale at du også kigger på vores meget store udvalg af kreoler, som for tiden er meget populært. Her er creoler med alverdens forskellige overflader til mange typer af materialer.