JULEGAVER BYTTES T.O.M. 24. JANUAR 2023 SPAR 20% på første køb Fri fragt på alle køb

Christina Støt brysterne

Christina Watches har igen lavet et samarbejde med Kræftens Bekæmpelse, som vi selvfølgelig støtter op om her hos Perlen i Odense
Sammen gør vi en forskel!

CHRISTINA og Perlen støtter brysterne

I årets Støt Brysterne-reklame på TV2 står smykkedesigner Christina Hembo sammen med otte andre kvinder på skærmen. Og som hun siger i løbet af filmen: ”En af ni kvinder får brystkræft. Dig, din søster, måske din bedste veninde?  Min nye smykkekollektion og helt nye armbånd støtter Kræftens Bekæmpelse.

Bekæmp kræft - hver en pige tæller.

En ud af ni er én for mange. Tallet burde være nul. Derfor fortsætter Christina Hembo og Perlen vil også i år med at støtte brysterne og donere penge til Kræftens Bekæmpelse. Mange bække små, bliver til en stor å.

Et gammelt ordsprog, der stadig er aktuelt, for i fællesskab kan vi gøre en forskel. Vi kan alle være med at støtte kampen mod cancer, og også med et smykkekøb. For hvert eneste solgte 'Knæk cancer smykke' doneres 50 kr. til Kræftens Bekæmpelse.

Christina Charms

Ønsker du at tilføje en ekstra lille charm til dit Christina armbånd i sølv eller forgyldt sølv, så tag et kig på alle de flotte designs, der kommer fra Christinas hånd. Her finder du charms til læderarmbånd lige til at sætte på dit armbånd.