Christina Ringe

Kvinden bag disse skønne ringe er Christina Hembo, som i 2010 blev kendt fra konkurrencen "Vild med dans" på TV2.
Her får du 10% rabat på alle smykker og ure fra Christina Jewelry and Watches

 
-10%
3
Christina Jewelry - Nature og light, forgyldt ring
-10%
2
Christina Jewelry - Nature og light, sølvring
-10%
2
Christina Jewelry - Sparkling world, forgyldt ring
-10%
2
Christina Jewelry - Sparkling world, sølvring
-10%
1
Christina Jewelry - Topaz rose, forgyldt ring
-10%
0
Christina Jewelry - Topaz rose, sølv ring
-10%
2
Christina Watches - Ring med blade, forgyldt ring
-10%
3
Christina Jewelry - Princess leaves, sølvring
loader

Stort udvalg af Christina Watches ringe - SPAR 10%

Se de mange flotte ringe fra Christina Jewelry her, hvor der hele tiden kommer flere til.
Christina Hembo er rigtig dygtig til at forny sig, og det ses på hendes kollektion. Hun henter gerne inspiration fra både sine faste kunder og fra hendes mange rejser i både udland og her i Danmark.
Hos Perlen i Odense finder du de mange forskellige modeller, alle meget smukke og i enkle designs, som specielt viser sig i de lidt bredere ringe, hvor man virkelig får noget for pengene.

Christina Watches ringe

Ægte materialer og med ægte sten i meget høje standarder. Christina Hembo har et klart dogme. Alle hendes ringe skal fremstilles på bedste vis, og hun går bestemt ikke på kompromis med kvaliteten. Alle ringe fremstillet i sølv, sølvforgyldt, rosaforgyldt og som noget nyt også i sort rhodineret sølv. Alle smykkesten er ægte safirer og kvaliteten er i top. 

Se også de mange flotte marguerit ringe fra Christina med hvid eller sort emalje og ægte hvide safirer. Er du til marguerit smykker, så er disse ringe ikke til at stå for. De har det over sig, som de gamle velkendte marguerit-smykker er så kendte for, og dog med et lille tvist af noget nyt. 

Med disse ringe kan du også sætte flere ved siden af hinanden på den samme finger. Her skal du dog vælge dem som ikke er alt for brede. Du kan kombinere dem i forskellige farver, overflader og om der skal være sten i dem. Selv har jeg en bred ring, dog fra et andet mærke, som jeg har båret nu gennem længere tid. Ringene er alle sammen i samme design med sten hele vejen rundt og i 4 forskellige farver. Med sådan en kombination, kan man være sikker på at det passer til alle andre smykker i smykkeskrinet.

Fælles for alle ringene er deres meget smukke og enkle designs, som specielt viser sig i de lidt bredere ringe, hvor man virkelig får noget for pengene.


Christina Jewelry smykker

Så tro mig - hos Christina Hembo ligger de ikke på den lade side. Der kommer hele tiden nyheder fra hendes hånd med mange nye flotte designs. Som nogle af de nye tiltag kan jeg blandt andet nævne de spændende Christina øreringe til nogle rigtig gode priser og de nye Christina halskæder, hvor der også er kommet alle stjernetegnene som vedhæng.