Christina ring

Perlen
Læs mere
Vis flere produkter
Perlen

Christina ringe

Jeg kan berolige dig med, at smykkerne fra Christina er meget flottere i virkeligheden end på deres billeder.

Hvordan så stort et firma, som Christina Watches kan formå, at tage så dårlige billeder, som de gør, er mig en stor gåde.


Når det så er sagt, så har de heldigvis et fremragende design, som de får ned i deres smykker på smukkeste vis. Derfor kan du altid være sikker på, at når du køber en ring fra Christina så følger den tidens trends og designs.


På det seneste er de begyndt at lege lidt mere med ægte sten i pastelfarver, som de med en rolig hånd drysser ud over deres ringe. Derved får de en smuk glød og de passer til lige præcis det outfit og farvevalg, som du har valgt for dagen.


Med ringe fra Christina får du et perfekt design og de bedste materialer, da der ikke bliver gået på kompromis med noget.

Christina Watches ringe 

Se de mange flotte ringe fra Christina Jewelry & Watches her og der kommer hele tiden flere til.
Christina er rigtig dygtig til at forny sig og det ses på hendes kollektion,da den ændrer sig i takt med moden indenfor smykke verdenen.
Hun henter gerne inspiration fra både sine faste kunder og fra hendes mange rejser i både udlandet og her i Danmark.

Hos Perlen i Odense finder du de mange forskellige modeller alle sammen meget smukke og i enkle designs, som specielt viser sig i de lidt bredere ringe, hvor man virkelig får noget for pengene.

Mangler du en lille ekstra ting eller ønsker du blot at tjekke hele den kæmpestor kollektion ud fra Christina smykker, så klik lige her og bliv inspireret til dit næste smykke køb.

Christina Watches ringe tilbud

Ægte materialer og med ægte sten i meget høje standarder. Christina Hembo har et klart dogme.

Alle hendes ringe skal fremstilles på bedste vis og hun går bestemt ikke på kompromis med kvalitetenellerdesignet.
Alle smykkerne er fremstillet i sølv, sølvforgyldt eller rosaforgyldt og som noget nyt også i sort rhodineret sølv så der er noget til enhver smag.
Alle smykkesten er ægte topaser hvor kvaliteten er i top og de glimter smukt i solens stråler. 

Se også de mange flotte marguerit ringe med hvid eller sort emalje og ægte hvide topaser. Er du til margueritsmykker, så er disse ringe ikke til at stå for.
De har det over sig, som de gamle velkendte marguerit-smykker er så kendte for og dog med et lille tvist af noget nyt. 

Her kan du også sætte flere ved siden af hinanden på den samme finger. Dog skal du vælge dem som ikke er alt for brede, da det ellers kan være svært at bukke fingeren.

Du kan kombinere dem i forskellige farver, overflader og om der skal være sten i dem.

Selv har jeg en bred ring fra et andet mærke, som jeg har båret nu gennem længere tid.
Ringene er alle sammen i samme design med sten hele vejen rundt og i 4 forskellige farver og når jeg selv skal sige det, så synes jeg, at det er rigtig flot.

Med sådan en kombination, kan man være sikker på at det passer til alle andre smykker i dit smykkeskrin.

Fælles for dem alle sammen er deres meget smukke og enkle designs, som specielt viser sig i de lidt bredere ringe, hvor man virkelig får noget for pengene, da de har nogle meget gode priser.

Christina Jewelry smykker

Så tro mig - hos Christina Hembo ligger de ikke på den lade side.
Der kommer hele tiden nyheder fra hendes hånd med mange nye flotte designs.

Som nogle af de nye tiltag kan jeg blandt andet nævne de spændende Christina øreringe til nogle rigtig lave priser og de nye Christina halskæder, hvor der også er kommet alle stjernetegnene som vedhæng.