Christina Øreringe

Moderigtige øreringe og ørestikker fra Christina Watches
Elegante, enkle og unikke til fantastiske priser og med 10% online rabat.
Se alle vores fantastiske øreringe

-10%
1
Christina Jewelry - The World ørehænger i guldbelagt
-10%
0
Christina Jewelry - The World hænge øreringe i sølv
-10%
0
Christina Jewelry - The World øreringe i forgyldt
-10%
0
Christina Jewelry - The World øreringe i sølv
-10%
1
Christina Jewelry - Livets træ ørehænger i sølv.
-10%
0
Christina Jewelry - Livets træ ørehænger, forgyldt sølv.
-10%
1
Christina Jewelry - Livets træ øreringe i forgyldt sølv
-10%
0
Christina Jewelry - Livets træ øreringe i sølv
loader

Øreringe fra Christina Watches

Her får kollektionen bestemt ikke lov til at støve til. Hos Christina Hembo har de fingeren på pulsen, kombineret med en god forståelse for hele tiden at skifte ud i kollektionen, så de ældre modeller udgår og giver plads til mange nye lækre designs. Løbende tilpasses deres smukke designs og enkle stil til tidens trend og look, så de nye ørestikker på bedste vis matcher den resterende kollektion af ringe, vedhæng og armbånd

Moderne øreringe i sølv og guld

Christina Watches øreringe med deres romatiske look er meget populære, især er de runde ørestikker med ægte topaser hele vejen rundt i kanten, meget efterspurgte. Tag også et kig på de enkle stjerneørestikker, hjerterne eller de firkantede med ægte safirer. Her er der romantik i luften.

Eller hvad med et par smarte Christina Jewelry marguerit øreringesom er pyntet op med ægte hvide safirer og emalje i sort eller hvid? 
Som noget nyt har Christina Hembo kreeret nogle ret smarte ørestikker til at sætte op ad øret, så det ser du, som om man har rigtig mange huller i ørerne. Det er god stil!

Alle smykkerne fra Christina Hembos atelier fremstilles af de bedste materialer:  ægte sterling sølv, forgyldt sølv og rosaforgyldt sølv med ægte safirer.

Bliv også fristet af det store udvalg af øreringe fra andre mærker i Perlens webshop her, Måske du faktisk manglede andre smykker, end et nyt par øreringe.

Øreringe fra Christina Watches & Jewelry - Kendetegnet for smarte og lækre smykker - Spar 10%