JULEGAVER BYTTES T.O.M. 24. JANUAR 2023 SPAR 20% på første køb Fri fragt på alle køb

Christina Watches Ure

Vis flere produkter

Christina Watches ure

Med et Christina Watches collect ur kreerer du dit ur helt efter dit eget hoved og lige som du ønsker.
Skal det være simpelt - overdådigt - hverdag - fest med topringe, elementer i uret, diamanter, rød læderrem?
 
Du bestemmer.

Spændende ure fra Christina Watches

Der er simpelthen så meget at vælge imellem og så mange kombinationsmuligheder, at det er nemt at miste overblikket. Så bliv ikke forvirret.
 
Jeg vil forsøge at hjælpe dig lidt og lægger ud med de alm dameure fra Christina alle i et enkelt design med diamanter i urskiven. Her kan der vælges imellem ure i stål eller double eller naturligvis de tofarvede ure.

Christina Watches Collect ure

Herefter kommer Collect urene, hvor du kan kreere dit armbåndsur alt efter anledning, tøjstil eller endog dit humør. Det gør du med charms i sølv eller forgyldt, skifter urremmene ud med en heltanden farve.
Her finder du et væld af farver med eller uden glimmer. Alle urremmene fra Christina skiftes meget let ved at skubbe en lille dims ind under urremmen. Endnu bedre, skifte hele remmen ud til en Christina watch cord set, som består af to læderarmbånd og to T-bars, som kan monteres på selve urkassen.

Christina Watches elementer

Og vil du have et ur med endnu mere personligt look, kan urskiven pyntes yderligere op med Christina Elements, hvor du kan vælge mellem diamanter, bogstaver, ord eller små fine blomster.
 
Alle sammen kan de sættes ind i urskiven og smykke dit ur på bedste vis. For at kunne lægge elementerne i skiven, skal man skrue galsset af uret, hvilket er meget let. Da collect urene er fremstillet med et gevind, som let kan skrues af og på.

Christina Watches topringe

Så må jeg heller ikke glemme de smarte topringe, der lige giver dit ur et ekstra pift. De kan let skrues på urets top og fremstilles både med og uden diamanter. Her skal du blot være opmærksom på, at du vælger den rigtige størrelse på din ny topring, da urene kommer i forskellige størrelser.
 
Til sidst vil jeg lige minde om, at du altid får minimum 10% rabat på dit online køb, når der ikke i forvejen er rabat på i Perlens webshop.
 
Se også alle de gode tilbud fra Christinas udslagskatalog. De ligger lige HER.