Christina armbånd

Nye enkle og tynde Christina Watches armbånd i sølv eller forgyldt med ægte topaser, hjerter, trekanter, cirkler eller smarte margueritter med emalje.


Vis flere produkter

Christna Watches armbånd

Er du gået lidt død i de store prangende armbånd så se de nye elegante enkle og tynde armbånd designet af Christina Hembo.
Her hos Perlen i Odense finder du et stort udvalg af disse meget fine og moderne armbånd, som både kan bæres alene, men også kombineres med andre armbånd i både guld og sølv.

Christina smykker

Lige nu er det top moderne at kombinere flere små tynde armbånd på en gang, det er bare hot og ser rigtig smart ud, når man blander de forskellige designs.
Der er selfølgelig også rig mulighed for at kombinere disse armbånd med andre mærker og her vil jeg anbefale Pernille Corydon armbånd og Marguerit armbånd eller du kan kigge alle vores tusindvis af armbånd på siden.

Alle armbåndene fra Christina er fremstillet i ægte sølv eller sølv forgyldt med ægte topaser og måler 17cm + 2cm + 2cm. Så du kan være helt sikker på, at det passer til din arm.

Vælg mellem armbånd med hjerter, trekanter, cirkler eller nogle af de flotte margueritter med emalje i enten sort eller hvid.

Enkle, stilfulde armbånd fra Christina Watches & Jewelry - Altid gode priser spar 15 - 20%. Find alle de flotte smykker fra Christina Watches lige her om det skal være øreringe, halskæder eller ringe, så har hun altid noget smukt at byde ind med og altid med ægte sten.

Christina Hembo

Christina Hembo er designeren bag dette meget populære danske brand, som kendetegner den danske natur og de danske værdier.

Blandt andet har hun deltaget i vild med dans for nogle år siden, hvordan det gik hende, er jeg ikke helt klar over, da jeg ikke ser programmet selv. Her kunne jeg nok godt Google mig til svaret, men tænker at du sikkert ved hvilken plads hun indtog, da vild med dans et af de mest sete programmer i Danmark :)

Christina Watches armbånd

Har du set de flotte armbånd fra TV reklamer, hvor det er en kampagne med en lille charm på enten et læderarmånd eller et sølv armånd, hvor du sparer helt op til 50%, så er du havnet i den forkerte kategori og du skal klikke lige her på Christina kampagne armbånd, så hjælper vi dig over til det rigtige sted, og du kan gøre et kup og forhåbentlig gøre en glad med en meget smuk gave.