Christina Watches

Her finder du Christina Watches smykker alt fra halskæder, øreringe, ringe og armbånd til ure.
Husk - du sparer altid minimum 10% på dit Christina Watches hos Perlen.
Det største udvalg finder du altid her.

Christina Jewelry and Watches smykker

Spar 10% og få fri fragt

Christina Watches armbånd

Christina fører et stort udvalg af lækre bløde kalveskinds læderarmbånd med magnetlås i utrolig mange spændende farver. Der kan sættes forskellige sølv eller forgyldte charms på armbåndene, på den måde kan du designe dit helt personlige armbånd. Alle charms er fremstillet med ægte topaser og zirkoner i sølv eller forgyldt sølv. Når du vælger dit Christina charm armbånd, skal du være opmærksom på, at der er to modeller: et sølvarmbånd til charms og et læderarmbånd til charms. Charms til disse to armbånd kan ikke kombineres, da hullerne i kuglerne til sølvarmbåndet er en del mindre end dem til læderarmbåndet. Derfor skal du altid være sikker på, hvilket armbånd du ønsker charms til, så du ikke får de forkerte. Her har vi gjort det lidt lettere for dig og skrevet efter alle charms, hvilken type armbånd de passer på.


Christina Watches øreringe
Efter succesen med ure, ringe, halskæder og armbånd, så har den nye smykkeserie med ørestikker og øreringe set dagens lys - en helt ny kollektion af øresmykker i sølv eller forgyldt sølv med emalje eller ægte topaser. Her er der flere valgmuligheder - små Christina hjerte øreringe, kors øreringe, blomster af forskellige arter og også øreringe som hænger med smukke overflader og designs. Christina Watches øreringe følger altid den sidste mode indenfor smykker og har en kvalitet som er helt i top.


Christina Watches ringe
Se også de mange flotte ringe fra Christinas smykkeatelier, alle designet, så de passer til den sidste mode, og fremstillet i bedste kvalitet med ægte sten. Her står valget mellem forgyldte ringe og sølvringe med sten eller emalje i sort eller hvid og med ægte hvide topaser. Christina ringe kan kombineres på mange forskellige måder. Her kan du blandt andet sætte flere ringe sammen eller ved siden af hinanden og på den måde lege med de forskellige overflader og farver.


Christina Watches halskæde
Vil du sætte det sidste pift på dine Christina smykker?
Så tjek lige alle disse smarte halskæder ud, som alle sammen er fremstillet i de bedste materialer. Her byder hun på de fineste blomster halskæder, marguerit halskæder med emalje, nye stjernetegn vedhæng og selvfølgelig en hel masse smukke hjerte og kors halskæder. Alle halskæder og vedhæng fra Christina Watches er fremstillet i ægte sølv eller sølvforgyldt med ægte topaser.
På det sidste har jeg set der er rigtig mange, som vælger at bære 2 halskæder eller måske endda 3 på en gang, hvor de hænger under hinanden. Ønsker du også at smykke dig på samme vis, så er disse halskæder et særdeles godt valg, da de kommer med ret lange justerbare halskæder, som gør at de kan sættes præcis hvor du ønsker.


Christina Armbåndskampagner
Står du og leder efter en gave til at forære væk, eller ønsker du at forkæle dig selv med et smykke dit håndled - et lækkert og unikt armbånd, så finder du altid nogle gode kampagner.
Her sparer du ofte op til 65% på dit starter-armbånd. Valget står mellem et læderarmbånd med 1 charm og 1 stopper eller et sølvarmbånd med 1 kugle og 1 stopper. De sidste nye armbånd som er kommet til disse kampagner følger 100% op på de sidste modestrnds. Her er der kommet et armbånd med et livets træ vedhæng pyntet med en klimavenlig diamant med tilhørende øreringe og halskæde. Ydermere er der også kommet en beautiful world kampagne med et verden vedhæng til kampagnearmbåndet og hertil ligeså øreringe og halskæde.


Christina Jewelry and Watches tilbud
Christina Jewelry opdaterer regelmæssigt den omfangsrige smykkekollektion, så den følger tidens sidste trends indenfor designs. Derfor sker der løbende udskiftninger, og de udgåede smykker finder du her med op til 60% rabat. Her er der mange penge at spare på halskæder, vedhæng, ørestikker, charms og ikke mindst ure. Tjek vores outlet ud for de mange gode tilbud og gør en god handel.


Christina Watches Ure
Christina Jewelry and Watches begyndte sit eventyr i smykkebranchen med de meget kendte dameure, fyldt med små diamanter i skiven. Kort efter lancerede hun Collect- serien. Dameure, hvor du kan peppe dit ur op på mange forskellige måder: Pynte urskiven med små elementer eller diamanter, sætte sølvcharms eller forgyldte charms på urets læderarmbånd, eller skifte remmen ud til andre flotte farver. Alt i alt byder urene fra designeren Christina Hembo på umådeligt mange måder at bruge sine smykker på altid. En ting du kan være sikker på er at hun altid følger med moden uanset hvilken vej den går.


Klimavenlige diamanter
Kampagnen er med sine udskæringer i smykkerne, utrolig flot lavet. Christina har valgt at pynte hvert smykke med en lille diamant, og også her er der tænkt på vores klima. Det er nemlig ikke en "almindelig" diamant, men en labratorieskabt, klimavenlig diamant, men som har præcis samme egenskaber som en "rigtig" diamant. 

De klimavenlige diamanter udleder langt mindre CO2 end ved udgravning i miner. Og det er da bestemt værd at tænke over.

Christina Watches & Jewelry - Smykker & Ure Online - Det største udvalg med 10% rabat