Christina Jewelry & Watches

Christina Jewelry and Watches smykker i god kvalitet og smukt design

Christina Watches - smykker, armbånd og ure

Spar 10% og få fri fragt

Armbånd til charms

Christina fører et stort udvalg af lækre bløde kalveskinds læderarmbånd med magnetlås i utrolig mange spændende farver. Der kan sættes forskellige sølv eller forgyldte charms på armbåndene, på den måde kan du designe dit helt personlige smykke. Alle charms er fremstillet med ægte topaser og zirkoner i sølv eller forgyldt.

Når du vælger dit Christina charm armbånd, skal du være opmærksom på, at der er to modeller: et sølvarmbånd til charms og et læderarmbånd til charms.

Charms til disse to armbånd kan ikke kombineres, da hullerne i kuglerne til sølvarmbåndet er en del mindre end dem til læderarmbåndet.
Derfor skal du altid være sikker på, hvilket armbånd du ønsker charms til, så du ikke får de forkerte. Her har vi gjort det lidt lettere for dig og skrevet efter alle charms, hvilken type armbånd de passer på.

Hold dig opdateret på siden da der hele tiden kommer nye smukke smykker fra Christina, lige til at tage på og tage en aften i byen med veninderne eller gøre dig lidt lækker overfor kæresten.

Christina Watches øreringe

Efter succesen med ure, ringe, halskæder og armbånd, så har den nye smykkeserie med ørestikker og øreringe set dagens lys.
En helt ny kollektion af øresmykker i sølv eller forgyldt sølv med emalje eller ægte topaser.
Her er der flere valgmuligheder - små hverter, kors, blomster af forskellige arter og også øreringe som hænger med smukke overflader og designs.
Christina Watches øreringe følger altid den sidste mode og har en kvalitet som er helt i top.
Du finder alle øreringe fra Christina Watches lige her, som passer smukt til alle de flotte charms fra samme brand. Besteselleren blandt disse øreringe er Livets træ øreringene med små ægte topaser fremstillet i forgyldt sølv.

Christina Watches ringe

Se også de mange flotte ringe fra Christinas smykkeatelier, alle er designet, så de passer til den sidste mode. Fremstillet i bedste kvalitet og med ægte sten.
Her står valget mellem forgyldte ringe og sølvringe med sten eller emalje i sort eller hvid og med ægte hvide topaser.
Ringene kan kombineres på mange forskellige måder.
Her kan du blandt andet sætte flere ringe sammen eller ved siden af hinanden og på den måde lege med de forskellige overflader og farver.

Smarte halskæder

Vil du sætte det sidste pift på dine Christina smykker?
Så tjek lige alle disse smarte halskæder ud, som alle sammen er fremstillet i de bedste materialer.
Her byder hun på de fineste blomster, margueritter med emalje, nye stjernetegn vedhæng og selvfølgelig en hel masse smukke hjerter og kors.
Alle halskæder og vedhæng fra hende er fremstillet i ægte sølv eller sølvforgyldt med ægte topaser.

På det sidste har jeg set, der er rigtig mange, som vælger at bære 2 halskæder eller måske endda 3 på en gang, hvor de hænger under hinanden.
Ønsker du også at smykke dig på samme vis, så er disse smykker et særdeles godt valg.

Da de kommer med ret lange justerbare halskæder, som gør at de kan sættes præcis hvor du ønsker.

Har du ikke fundet det du søgte blandt de mange flotte smykker fra Christina, så synes jeg du skal kigge på de flotte Sif Jakobs halskæder, som bare funkler af eksklusivitet.

Christina tilbud

Står du og leder efter en gave til at forære væk, eller ønsker du at forkæle dig selv med et smykke dit håndled?
Et lækkert og unikt armbånd, så finder du altid nogle gode kampagner her.

Spar op til 65% på dit starter-armbånd.

Valget står mellem et læderarmbånd med 1 charm og 1 stopper eller et sølvarmbånd med 1 kugle og 1 stopper.
De sidste nye armbånd som er kommet til disse kampagner følger 100% op på de sidste modestrends.
Her er der kommet et armbånd med et livets træ vedhæng pyntet med en klimavenlig diamant med tilhørende øreringe og halskæde.
Ydermere er der også kommet en beautiful world kampagne med et verden vedhæng til kampagnearmbåndet og hertil ligeså øreringe og halskæde.

Christina smykker

Her opdateres regelmæssigt den omfangsrige smykkekollektion, så den følger tidens sidste trends indenfor designs.
Derfor sker der løbende udskiftninger, og de udgåede smykker finder du her med op til 60% rabat. Her er der mange penge at spare på halskæder, vedhæng, ørestikker, charms og ikke mindst ure. Tjek vores outlet ud for de mange gode tilbud og gør en god handel.
Her finder du altid de bedste og største tilbud på Christina smykker til de laveste priser.
Christina er kendt for hendes mange smukke smykker med margueritter, men der er også rigtig mange andre brands, som fremstiller smykker med margueritter og dem finder du lige her.

Christina Watches Ure

Christina Jewelry and Watches begyndte sit eventyr i smykkebranchen med de meget kendte dameure, fyldt med små diamanter i skiven.
Kort efter lancerede hun Collect- serien.

Dameure, hvor du kan peppe dit ur op på mange forskellige måder: Pynte urskiven med små elementer eller diamanter, sætte charms på urets læderarmbånd, eller skifte remmen ud til andre flotte farver.
Alt i alt byder urene fra designeren Hembo på umådeligt mange måder at bruge sine smykker på altid.
En ting du kan være sikker på er, at hun altid følger med moden uanset hvilken vej den kigger.

Klimavenlige diamanter

Christina har valgt at pynte hvert smykke med en lille diamant, og også her er der tænkt på vores klima. Det er nemlig ikke en "almindelig" diamant, men en labratorieskabt, klimavenlig diamant, men som har præcis samme egenskaber som en "rigtig" diamant. 

De klimavenlige diamanter udleder langt mindre CO2 end ved udgravning i miner.
Og det er da bestemt værd at tænke over.

Christina Watches & Jewelry - Smykker & Ure Online - Det største udvalg med 10% rabat

Læs Mere