Christina Watches

Her finder du Christina smykker alt fra halskæder, øreringe, ringe og armbånd til ure, elementer og urremme.
Husk - du sparer altid minimum 10% på dit Christina Watches hos PerlenChristina Jewelry and Watches

Spar 10% og få fri fragt


Ure med diamanter
Christina Jewelry begyndte sit eventyr i smykkebranchen med de meget kendte dameure, fyldt med små diamanter i skiven. Kort efter lancerede hun så Collect- serien, dameure, hvor du kan peppe dit ur op på mange forskellige måder: Pynte urskiven med små elementer eller diamanter, sætte sølvcharms eller forgyldte charms på urets læderarmbånd, eller skifte remmen ud til andre flotte farver.

Charmsarmbånd

Christina fører et stort udvalg af lækre bløde kalveskinds læderarmbånd med magnetlås i utrolig mange spændende farver, hvor der kan sættes forskellige sølv eller forgyldte charms på. Alle Christina charms er fremstillet med ægte topaser og zirkoner. Når du vælger dit Christina charmarmbånd, skal du være opmærksom på, at der er to modeller : et sølvarmbånd til charms og et læderarmbånd til charms. Charms til disse to armbånd kan ikke kombineres, da hullerne i kuglerne til sølvarmbåndet er en del mindre end dem til læderarmbåndet. Derfor skal du altid være sikker på, hvilket armbånd du ønsker charms til, så du ikke får de forkerte.

Efter succesen med ure og armbånd så den nye smykkeserie med ørestikker og øreringe dagens lys - en helt ny kollektion af øresmykker i sølv eller forgyldt sølv med emalje eller ægte topaser. Her er der flere valgmuligheder - små hjerter, kors, blomster og også øreringe, som hænger med anderledes overflader og designs.


Ringe Christina
Se også de mange flotte ringe fra Christinas smykkeatelier, alle designet, så de passer til den sidste mode, og fremstillet i bedste kvalitet med ægte sten. Her står valget mellem forgyldte ringe og sølvringe med sten eller emalje i sort eller hvid og med ægte hvide topaser.


Christina Vedhæng og halskæder
Vil du sætte det sidste pift på dine Christina smykker, så er der også kommet de fineste blomstervedhæng, marguerittevedhæng med emalje, stjernetegn smykker og selvfølgelig en hel masse smukke hjerter og kors. Alle halskæder og vedhæng fra Christina er fremstillet i ægte sølv eller sølvforgyldt med ægte topaser.


Christina Armbåndskampagner
Står du og leder efter en gave til at forære væk, eller ønsker du at forkæle dig selv med et smykke dit håndled - et lækkert og unikt armbånd, så finder du altid nogle gode kampagner fra Christina her.
Her sparer du ofte op til 65% på dit starter-armbånd. Valget står mellem et læderarmbånd med 1 charm og 1 stopper eller et sølvarmbånd med 1 kugle og 1 stopper. 


Christina Jewelry udsalg
Christina Jewelry opdaterer regelmæssigt den omfangsrige smykkekollektion, så den følger tidens sidste trends indenfor design. Derfor sker der løbende udskiftninger, og de udgåede smykker finder du her med op til 50% rabat. Her er der mange penge at spare på halskæder, vedhæng, ørestikker, charms og ikke mindst ure.