Christina Watches

Læs mere
Vis flere produkter
Perlen

Christina Watches smykker

Hos Perlen sparer du altid som minimum 15% på dit næste Christina køb og du får fri fragt på din ordre uanset hvor stor den er.

Ikke desto mindre når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, som udkommer ca 2 gange om ugen, så giver vi dig yderligere 10% rabat på dit første køb, fordi vi elsker vores kunder.


Derfor har vi de bedste priser på samtlige Christina Watches smykker.


Med Christina kan du matche hele dit smykkeskrin med de smukkeste smykker fra hendes hånd og altid være sikker på at du følger tidens trends og den sidste mode.

Perlen

Christina Watches Charms

Christina Hembo fører et stort udvalg af lækre bløde kalveskinds læderarmbånd med magnetlås i utrolig mange spændende farver, hvor der er mulighed for at sætte flere charms på og skabe sin helt egen stil.


Hvert år kommer der også flere nye armbåndskampagner til, så du hvid du holder lidt øje med siden, kan du få et Christina armbånd til en rigtig god pris.


Alle charms er fremstillet med ægte topaser og zirkoner i materialerne sølv eller forgyldt sølv, her gå du gå efter et materialer, men du kan også mixe og matche alt efter din stil.

Christina Charms
Perlen

Christina Watches ur

Har du set de mega smarte kampagne ure fra Christina?


Måske har du bemærket, at de kørte hen over skærmen ved juletid.


Disse ure kan det hele og kan smykkes på utroligt mange forskellige måder ved blandt andet, at lægge små ting som diamanter eller andre figurer ned i selve skiven. Eller du kan pynte de flotte remme med charms efter humør og begivenheder.


Alt i alt byder urene fra designeren Hembo på umådeligt mange måder at bruge sine smykker på. En ting, du kan være sikker på er, at hun altid følger med moden uanset hvilken vej, den gå og du kan gøre dit Christina Watches ur så personligt, at du er den eneste i hele verden, der ejer det.

Christina ur

Christina Watches smykker for livet

Christina Jewelry and Watches smykker og ure i høj kvalitet og smukt design.
Christina Watches byder på alt indenfor smykker lige fra armbånd, charms, øreringe til ringe.

Christina Watches armbånd

Se alle de flotte kugler til at sætte på dit armbånd fra Christina.

Nogle af de forskellige charms har også vedhæng, så armbåndet kan blive endnu mere levende, når du bevæger dig. Christina Watches vedhæng kommer i mange versioner og vi er nærmest sikre på, at der er et til dig. 

Når du vælger dit charm armbånd, skal du være opmærksom på, at der er to modeller: et Christina Watches sølvarmbånd til charms og et Christina Watches læderarmbånd til charms.

Christina Watches Charms til disse to armbånd kan ikke kombineres, da hullerne i kuglerne til sølvarmbåndet er en del mindre end dem til læderarmbåndet.

Derfor skal du altid være sikker på, hvilket armbånd du ønsker charms til, så du ikke får de forkerte. Her har vi gjort det lidt lettere for dig og skrevet efter alle charms, hvilken type armbånd de passer på og ikke mindst oprettet en kategori til Christina Watches læderarmbånd og en til sølvarmbånd.

Hold dig opdateret på vores Online shop, da der hele tiden kommer nye skønne smykker fra Christina lige til at tage på og tage en aften i byen med veninderne eller gøre dig lidt lækker overfor kæresten.

Christina Watches øreringe

Efter succesen med ure, ringe, halskæder og armbånd, så har den nye smykkeserie med ørestikker og øreringe set dagens lys.
En helt ny kollektion af øresmykker i sølv eller forgyldt sølv med emalje eller ægte topaser eller farvede sten.

Her er der flere valgmuligheder - små hjerter, kors, blomster i forskellige designs og også hænge øreringe med smukke overflader fra Guld & Sølv Design.

Se også smykker med forskellige sten fra Susanne Friis Bjørner.


Christina Watches øreringe følger altid den sidste mode og har en kvalitet som er helt i top.
Du finder alle Christina Watches øreringe lige her, som passer smukt til alle de flotte charms fra samme brand.
Bestselleren blandt disse øreringe er Livets træ øreringene med små ægte topaser fremstillet i forgyldt sølv.

Søger du et livets træ smykke, så tag også et kig forbi på vores webshop, da vi har et meget stort udvalg.

Christina Watches ringe

Se også de mange flotte ringe fra Christinas smykkeatelier, alle er designet, så de passer til den sidste mode. Fremstillet i bedste kvalitet og med ægte sten.
Her står valget mellem forgyldte ringe og sølvringe med sten eller emalje i sort eller hvid og med ægte hvide topaser.
Ringene kan kombineres på mange forskellige måder, hvor du bærer ringene enkeltvis eller kombinerer dem med nogle af dine yndligsringe og giver dem et nyt liv.

Alle ringe kommer fra ringstørrelse 49 til størrelse 61.
 
Se også de meget flotte ringe fra Enamel, hvis du er til den mere Boheme smykkestil.

Smarte halskæder

Vil du sætte det sidste pift på dine Christina smykker?

Så tjek lige alle disse smarte halskæder og find din helt egen Christina Watches halskæde. Alle er fremstillet i de bedste materialer.
Her byder hun på de fineste blomster, margueritter med emalje, nye stjernetegn vedhæng og selvfølgelig en hel masse smukke hjerter og kors.
Alle halskæder og vedhæng fra hende er fremstillet i ægte sølv eller sølvforgyldt med ægte topaser.

På det sidste har jeg set, der er rigtig mange, som vælger at bære 2 halskæder eller måske endda 3 på en gang, hvor de hænger under hinanden.
Ønsker du også at smykke dig på samme vis, så er disse smykker et særdeles godt valg.
Da de kommer med ret lange justerbare halskæder, som gør, at de kan sættes præcis, hvor du ønsker.
Har du ikke fundet det, du søgte blandt de mange flotte smykker fra Christina, så synes jeg, du skal kigge på de flotte Sif Jakobs halskæder, som bare funkler af eksklusivitet. Eller du kan tage et smut forbi alle de andre flotte ringe, vi fører på shoppen.

Christina Watches tilbud

Står du og leder efter en gave til at forære væk, eller ønsker du at forkæle dig selv med et smykke dit håndled?
Et lækkert og unikt armbånd, så finder du altid nogle gode kampagner her.

Spar op til 65% på dit starter-armbånd.

Valget står mellem et læderarmbånd med 1 charm og 1 stopper eller et sølvarmbånd med 1 kugle og 1 stopper.
De sidste nye armbånd som er kommet til disse kampagner følger 100% op på de sidste modestrends.
 
Her er der kommet et armbånd med et livets træ vedhæng pyntet med en klimavenlig diamant med tilhørende øreringe og halskæde.
Ydermere er der også kommet en beautiful world kampagne med et verden vedhæng til kampagnearmbåndet og hertil ligeså øreringe og halskæde.
Og hvis du ellers bare leder efter dit næste charm til gode priser, så hold øje med vores side! Løbende kommer der også Christina Watches charms tilbud og de er værd at kigge efter!

Christina Watches forhandler

Hos Perlen i Odense er vi autoriseret Christina Watches forhandler, hvilket betyder, at vi har et bredt udvalg af charms, øreringe, ringe og ure på lager.
Her opdateres regelmæssigt den omfangsrige smykkekollektion, så den følger tidens sidste trends indenfor designs.

Derfor sker der løbende udskiftninger, og de udgåede smykker finder du her med op til 60% rabat. Her er der mange penge at spare på halskæder, vedhæng, ørestikker, charms og ikke mindst ure. Tjek vores outlet ud for de mange gode Christina Watches Charms tilbud og gør en god handel.

Her finder du altid de bedste og største tilbud på Christina smykker til de laveste priser. Hun er kendt for hendes mange smukke smykker specielt Christina Watches marguerit, som er i aller højeste mode for tiden. Her finder du de flotteste marguerit blomster smykker med enten hvid eller sort emalje til de bedste priser Online.

Kan du godt lide designs med marguritter?

Der er også mange andre smykkemærker, som fremstiller smykker med margueritter og dem finder du lige her. Kig forbi din Christina Watches charms forhandler online eller fysisk i Odense og lad dine smykke drømme gå i opfyldelse.

Christina Watches Ure

Christina Jewelry and Watches begyndte sit eventyr i smykkebranchen med de meget kendte dameure, fyldt med små diamanter i skiven. Kort efter lancerede hun Christina Collect ur serien.

Dameure, hvor du kan peppe dit ur op på mange forskellige måder: Pynte urskiven med små elementer eller diamanter, sætte charms på urets læderarmbånd, eller skifte remmen ud. Christina Watches urrem kan fås i mange flotte farver.

Alt i alt byder urene fra designeren Hembo på umådeligt mange måder at bruge sine smykker på.
En ting, du kan være sikker på, er, at hun altid følger med moden uanset hvilken vej, den kigger og du kan gøre dit Christina Watches ur så personligt, at du er den eneste i hele verden, der ejer det.

Søger du et dame ur, hvor du kan selv kan bestemme udseendet, så vil jeg helt klart anbefale et Christina Watches ur, da der bare er så mange muligheder.

Klimavenlige diamanter

Christina har valgt at pynte hvert smykke med en lille diamant, og også her er der tænkt på vores klima. Det er nemlig ikke en "almindelig" diamant, men en labratorieskabt, klimavenlig diamant, men som har præcis samme egenskaber som en "rigtig" diamant. 
De klimavenlige diamanter udleder langt mindre CO2 end ved udgravning i miner.
Og det er da bestemt værd at tænke over.

Christina Watches dk - Smykker & Ure Online - Det største udvalg med 10% rabat - Vi er din Christina Watches Charms forhandler.