JULEGAVER BYTTES T.O.M. 24. JANUAR 2023 SPAR 20% på første køb Fri fragt på alle køb

Christina Watches

Læs mere
Vis flere produkter
Perlen

Christina smykker

Hos Perlen sparer du altid som minimum 15% på dit næste Christina køb og du får fri fragt på din ordre uanset hvor stor eller lille den er.

Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev, hvor der hele tiden kommer nye tilbud og kampagner, som du helt sikkert vil blive glad for, fordi vi elsker vores kunder.


Derfor har vi de bedste priser på samtlige Christina Watches smykker og jeg tænker landets største og bedste udvalg.


Med Christina kan du matche hele dit smykkeskrin med de smukkeste smykker fra hendes hånd og altid være sikker på at du følger tidens trends og den sidste mode.

Smyk dig smuk med Christina smykker

Perlen

Christina Watches Charms

Christina Hembo fører et stort udvalg af lækre bløde kalveskinds læderarmbånd med magnetlås i utrolig mange spændende farver, hvor der er mulighed for at sætte flere charms på og skabe din helt egen stil.


Hvert år kommer der også flere nye armbåndskampagner til, så du hvis du holder lidt øje med siden, kan du få et Christina armbånd til en rigtig god pris.


Alle charms er fremstillet med ægte topaser og zirkoner i materialerne sølv eller forgyldt sølv, her kan du gå efter et materiale, men du kan også mixe og matche alt efter din stil.

Det smukke ved at samle på disse charms er, at du kan fortælle din egen lille personlige historie om livet og dennes rejse.

Christina Charms
Perlen

Christina ure

Har du set de smarte Christina ure?


Måske har du bemærket, at de kørte hen over skærmen ved juletid til nogle mægtig gode priser, hvor det er svært at sige nej til et nyt ur.


Disse ure kan det hele og kan smykkes på utroligt mange forskellige måder ved blandt andet at lægge små ting som diamanter eller andre figurer ned i selve skiven. Eller du kan pynte de flotte remme med charms efter humør og begivenheder som sker i livet.


Alt i alt byder urene fra designeren Hembo på umådeligt mange måder at bruge sine smykker på. En ting du kan være sikker på er, at hun altid følger med moden uanset hvilken vej den går og du kan gøre dit Christina Watches ur så personligt, at du er den eneste i hele verden, der ejer det.

Christina Watches Outlet

Christina Jewelry

Christina Jewelry and Watches smykker og ure i høj kvalitet og smukt design designet af Christina Hembo.
De byder på alt indenfor smykker lige fra armbånd, charms, øreringe til ringe altid til de bedste priser og med et moderne udtryk.

Christina armbånd

Se alle de flotte charms til at sætte på dit armbånd fra Christina, her er et kæmpe udvalg af charms lige fra skønne hjerter, stjerner, sjove mønstre og helt enkle charms, som bare passer perfekt ind blandt dine andre smykker.

Nogle af de forskellige charms har også små vedhæng , som hænger under kuglen, så armbåndet kan blive endnu mere levende, når du bevæger dig. Christina Watches vedhæng kommer i mange versioner og vi er nærmest sikre på, at der er et der passer lige til dig. 

Når du vælger dit charm armbånd, skal du være opmærksom på, at der er to modeller: et Christina Watches sølvarmbånd til charms og et Christina Watches læderarmbånd til charms.

Charms til disse to armbånd kan ikke kombineres, da hullerne i kuglerne til sølvarmbåndet er en del mindre end dem til læderarmbåndet og kan derfor ikke gå på.

Derfor skal du altid være sikker på, hvilket armbånd du ønsker charms til, så du ikke får de forkerte. Her har vi gjort det lidt lettere for dig og skrevet efter alle charms, hvilken type armbånd de passer på og ikke mindst oprettet en kategori til Christina Watches læderarmbånd og en til sølvarmbånd.

Hold dig opdateret på vores Online shop, da der hele tiden kommer nye skønne smykker fra Christina lige til at tage på og tage en aften i byen med veninderne eller gøre dig lidt lækker overfor kæresten.

Christina Watches øreringe

Efter succesen med ure, ringe, halskæder og armbånd, så har den nye smykkeserie med ørestikker og øreringe set dagens lys og der er kommet rigtig mange forskellige ørestikker til den i forvejen store smykke kollektion.

Det sidste store hit er stjernetegn øreringe, her troede jeg ikke rigtig på konceptet, men af en eller anden grund, kom jeg til at bestille dem alligevel og valgte at beholde dem. Hvilket har resdulteret i, at vi har solgt rigtig mange stjernetegn øreringe den sidste tid.

Så nogle gange skal man så ikke lige tro på sin dømmekraft!

En helt ny kollektion af øresmykker i sølv eller forgyldt sølv med emalje eller ægte topaser eller farvede sten.

Her er der flere valgmuligheder - små hjerter, kors, blomster i forskellige ørering design og også hænge øreringe med smukke overflader fra Guld & Sølv Design.

Se også øreringe med rigtig mange forskellige typer af ægte smykkesten fra fra Susanne Friis Bjørner.


Christina Watches øreringe følger altid den sidste mode og har en kvalitet som er helt i top.
Du finder alle Christina Watches øreringe lige her, som passer smukt til alle de flotte charms fra samme brand.
Bestselleren blandt disse øreringe er Livets træ øreringene med små ægte topaser fremstillet i forgyldt sølv,som du finder ved at klikke på det foregående link.

Søger du et livets træ smykke, så tag også et kig forbi på vores webshop, da vi har et meget stort udvalg.

Christina Watches ringe

Se også de mange flotte ringe fra Christinas smykkeatelier, alle er designet, så de passer til den sidste mode. Fremstillet i bedste kvalitet og med ægte sten lige til at sætte på fingeren og gå glad ud i verdenen.
Her står valget mellem forgyldte ringe og sølvringe med sten eller emalje i sort eller hvid og med ægte hvide topaser.
Ringene kan kombineres på mange forskellige måder, hvor du bærer ringene enkeltvis eller kombinerer dem med nogle af dine yndligsringe og giver dem et nyt liv.

Alle ringe kommer fra ringstørrelse 49 til størrelse 61.
 
Se også de meget flotte ringe fra Enamel, hvis du er til den mere Boheme smykkestil.

Christina halskæde

Vil du sætte det sidste pift på dine Christina smykker?

Så tjek lige alle disse smarte halskæder og find din helt egen Christina Watches halskæde. Alle er fremstillet i de bedste materialer og i et lækkert moderne design.
Her byder hun på de fineste blomster, margueritter med emalje, nye stjernetegn vedhæng og selvfølgelig en hel masse smukke hjerter og kors.

Alle halskæder og vedhæng fra hende er fremstillet i ægte sølv eller sølvforgyldt med ægte topaser.

På det sidste har jeg set, der er rigtig mange, som vælger at bære 2 halskæder eller måske endda 3 på en gang, hvor de hænger under hinanden.

Ønsker du også at smykke dig på samme vis, så er disse smykker et særdeles godt valg. Da de kommer med ret lange justerbare halskæder, som gør at de kan sættes præcis, hvor du ønsker.

Har du ikke fundet det, du søgte blandt de mange flotte smykker, så synes jeg, du skal kigge på de flotte Sif Jakobs halskæder, som bare funkler af eksklusivitet. Eller du kan tage et smut forbi alle de andre flotte ringe, vi fører på shoppen.

Christina Watches tilbud

Står du og leder efter en gave til at forære væk, eller ønsker du at forkæle dig selv med et smykke til dit håndled?
Et lækkert og unikt armbånd, så finder du altid nogle gode kampagner her.

Spar op til 65% på dit starter-armbånd.

Valget står mellem et læderarmbånd med 1 charm eller et sølvarmbånd med 1 kugle og 1 stopper.
De sidste nye armbånd som er kommet til disse kampagner følger 100% op på de sidste modestrends.
 
Her er der kommet et armbånd med et livets træ vedhæng pyntet med en klimavenlig diamant med tilhørende øreringe og halskæde.
Ydermere er der også kommet en beautiful world kampagne med et verden vedhæng til kampagnearmbåndet og hertil ligeså øreringe og halskæde.

Og hvis du ellers bare leder efter dit næste charm til en god pris, så hold øje med vores side! Løbende kommer der også Christina Watches charms tilbud og de er værd at kigge efter!

Christina Watches hjemmeside

Hos Perlen i Odense er vi autoriseret Christina Watches forhandler, hvilket betyder, at vi har et bredt udvalg af charms, øreringe, ringe og ure på lager.
Her opdateres regelmæssigt den omfangsrige smykkekollektion, så den følger tidens sidste trends indenfor designs.

Derfor sker der løbende udskiftninger og de udgåede smykker finder du her med op til 60% rabat.
Her er der mange penge at spare på halskæder, vedhæng, ørestikker, charms og ikke mindst ure.
Tjek vores outlet ud for de mange gode Christina Watches Charms tilbud og gør en god handel.

Her finder du altid de bedste og største tilbud på Christina smykker til de laveste priser. Hun er kendt for hendes mange smukke smykker specielt Christina Watches marguerit, som er i aller højeste mode for tiden. Her finder du de flotteste marguerit blomster smykker med hvid emalje til de bedste priser Online.

Kan du godt lide designs med margueritter?

Der er også mange andre smykkemærker, som fremstiller smykker med margueritter og dem finder du lige her. Kig forbi din Christina Watches charms forhandler online eller fysisk i Odense og lad dine smykke drømme gå i opfyldelse.

Christina Watches Ur

Christina Jewelry and Watches begyndte sit eventyr i smykkebranchen med de meget kendte dameure fyldt med små diamanter i skiven. Kort efter lancerede hun Christina Collect ur serien.

Dameure, hvor du kan peppe dit ur op på mange forskellige måder: Pynte urskiven med små elementer eller diamanter, sætte charms på urets læderarmbånd, eller skifte remmen ud. Christina Watches urrem kan fås i mange flotte farver.

Alt i alt byder urene fra designeren Hembo på umådeligt mange måder at bruge sine smykker på.
En ting, du kan være sikker på, er, at hun altid følger med moden uanset hvilken vej, den kigger og du kan gøre dit ur så personligt, at du er den eneste i hele verden, der ejer det.

Søger du et dame ur, hvor du kan selv kan bestemme udseendet, så vil jeg helt klart anbefale et Christina ur, da der bare er så mange muligheder.

Klimavenlige diamanter

Christina har valgt at pynte hvert smykke med en lille diamant, og også her er der tænkt på vores klima. Det er nemlig ikke en "almindelig" diamant, men en labratorieskabt, klimavenlig diamant, men som har præcis samme egenskaber som en "rigtig" diamant. 
De klimavenlige diamanter udleder langt mindre CO2 end ved udgravning i miner. Og det er da bestemt værd at tænke over.

Christina Watches dk - Smykker & Ure Online - Det største udvalg med 20% rabat - Vi er din Christina Watches Charms forhandler.