Materiale

ByBiehl Øreringe

byBiehl øreringe i sølv eller forgyldt sølv med perler eller zirkonia.
Smykker i byBiehls kendte designs til kræsne kvinder

byBiehl øreringe

Øreringe eller ørehængere fra byBiehl - enkle linjer med mange finurlige detaljer - og øresmykkerne matcher naturligvis med alle halskæder, armbånd eller ringe. Der også er kommet fra designerens meget kreative hånd.

byBiehl øreringe er alle sammen fremstillet i ægte sølv eller forgyldt sølv, hvor der er kræset om selv den aller mindste detalje. Disse øreringe er alle sammen designet med flair for den sidste mode og kan derfor også bæres af alle uanset alder.

Klik ind i Perlen Webshop og bliv overrasket over de yndige smykker, hvor der er kræset for detaljerne og det til en overkommelig pris. Her passer alle smykkesets sammen, men der er ingen faste regler. Alt kan kombineres på kryds og tværs, alt efter smag og behag. 

Se også de mange flotte øreringe vi har på vores side med ægte perler, de er utroligt pæne for tiden og er skabt af fra naturens hånd. Ydermere vil jeg anbefale dig at kigge forbi øreringe fra Susanne Friis Bjørner, som er specialist i at kombinere ægte smykkesten med sølv og guld.

Læs Mere
-60%
5
ByBiehl - Isla duo Hoops, forgyldte creoler med zirkonia
-60%
2
ByBiehl - Isla duo Hoops, sølv creoler
-60%
2
ByBiehl - Isla duo Hoops, forgyldte creoler
-35%
6
ByBiehl - Jungle Ivy, efeu sparkle øreringe sølv
loader