byBiehl Halskæder

Jorden - Familien - Fred - LåsOp smykker
Her finder du halskæder fra ByBiehl med de nye smarte vedhæng som Beautiful World, Together my Love, Imagine eller Unlock.
Alle halskæderne er fremstillet i sølv eller sølv forgyldt, henholdsvis 45, 70, 80 eller 90cm lange

Unlock det nyeste skud på stammen fra ByBiehl.
Unlock
serien - med forskellige nøgler - fås i flere variantioner i sølv og forgyldt, og tro mig, sådan et vedhæng siger mere end ord. 

Her findes nøglen måske til det, du har behov for at låse op!

Unlock - Love 
.. Lås op for kærligheden - bær denne nøgle, og jeg er overbevist om, at du mærker det. Måske er kærligheden ikke så langt væk alligevel?

Unlock - Miracles 
.. Mirakler sker, og det kunne være her til Valentines Day !  Tør du lade være?

Unlock - Happiness
.. Lidt ekstra glæde? Jeg er sikker på, at nøglen med firkløveret vil skabe ekstra lykke hos dig eller dem, du har kær. 

Unlock - Adventures
.. Elsker du eventyr? Vis det, ved at bære denne smukke nøgle - uanset om du er klar til nye eventyr eller allerede har været på en masse.


Udover den smukke og individuelle Unlock-serie, laver ByBiehl mange andre utrolig fantasifulde smykker. Mange af jer kender givet 'Beautiful World' halskæden, som findes i sølv og forgyldt.

Derudover er der også den fine serie 'Together', som symboliserer sammenhold, uanset hvad. Det kan være i familien, eller en flok veninder, som har en særlig plads i dit hjerte. Var det en idé til, at i alle har sådan et vedhæng? Eller som armbånd? Findes med 2-5 'personer'. 

ByBiehl halskæder og vedhæng hitter på det danske marked. Signature eller swan smykker - the world vedhæng eller familien hvor flere personer holder hinanden i hånden. Unlock serien med små flotte dekorerede vedhæng er den nyeste kreation fra byBiehl.
Alle halskæderne kommer med forskellige valgfrie længder, om du vil bære den lang eller kort.


Læs Mere

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.