Materiale

byBiehl Halskæder

Jorden - Familien - Fred - LåsOp smykker
Her finder du halskæder fra ByBiehl med de nye smarte vedhæng som Beautiful World, Together my Love, Imagine eller Unlock.
Alle halskæderne er fremstillet i sølv eller sølv forgyldt, henholdsvis 45, 70, 80 eller 90cm lange

Unlock det nyeste skud på stammen fra ByBiehl.
Unlock
serien - med forskellige nøgler - fås i flere variantioner i sølv og forgyldt, og tro mig, sådan et vedhæng siger mere end ord. 

Her findes nøglen måske til det, du har behov for at låse op!

Unlock - Love 
.. Lås op for kærligheden - bær denne nøgle, og jeg er overbevist om, at du mærker det. Måske er kærligheden ikke så langt væk alligevel?

Unlock - Miracles 
.. Mirakler sker, og det kunne være her til Valentines Day !  Tør du lade være?

Unlock - Happiness
.. Lidt ekstra glæde? Jeg er sikker på, at nøglen med firkløveret vil skabe ekstra lykke hos dig eller dem, du har kær. 

Unlock - Adventures
.. Elsker du eventyr? Vis det, ved at bære denne smukke nøgle - uanset om du er klar til nye eventyr eller allerede har været på en masse.


Udover den smukke og individuelle Unlock-serie, laver ByBiehl mange andre utrolig fantasifulde smykker. Mange af jer kender givet 'Beautiful World' halskæden, som findes i sølv og forgyldt.

Derudover er der også den fine serie 'Together', som symboliserer sammenhold, uanset hvad. Det kan være i familien, eller en flok veninder, som har en særlig plads i dit hjerte. Var det en idé til, at i alle har sådan et vedhæng? Eller som armbånd? Findes med 2-5 'personer'. 

ByBiehl halskæder og vedhæng hitter på det danske marked. Signature eller swan smykker - the world vedhæng eller familien hvor flere personer holder hinanden i hånden. Unlock serien med små flotte dekorerede vedhæng er den nyeste kreation fra byBiehl.
Alle halskæderne kommer med forskellige valgfrie længder, om du vil bære den lang eller kort.


Læs Mere
-50%
0
ByBiehl - Venus slim sort vedhæng
-50%
0
ByBiehl - Venus slim, forgyldt vedhæng
-50%
1
ByBiehl - Venus slim sølv vedhæng
loader