ByBiehl

ByBiehl smykker, armbånd, halskæder, ørestikker og Pods - Hurtig og fri fragt
Byd ByBiehl smykker velkommen i dit smykkeskrin, et godt valg til den moderne kvinde. ByBiehl er en smagfuldt udført dansk smykkeserie i sølv og forgyldt sølv.

ByBiehl smykker, armbånd, halskæder, ørestikker og ringe


Byd ByBiehl smykker velkommen i dit smykkeskrin, et godt valg til den moderne kvinde.
ByBiehl er en smagfuldt udført dansk smykkeserie designet af guldsmeden Charlotte Biehl. Da veninderne og Charlotte Biekl ofte havde talt om, at der manglede lækre smykker i høj kvalitet og samtidig også til gode priser, var der ikke længere langt fra tanke til handling. Inden Charlotte begyndte eventyret med at starte egen virksomhed, arbejdede hun som konsulent i et større internationalt firma.

Halskæder fra ByBiehl

Man må sige at halskæderne fra ByBiehl har vundet deres indpas både på det danske og det internationale marked med deres meget flotte og inspirende designs. Blandt andet har ByBiehl Beautiful World halskæderne med deres skønne verden/jorden vedhæng været et stort hit denne sommer, men også ByBiehl Together My Love serien med de små fine tændstik mennesker, som holder hinanden i hånden vedhæng været meget populære, da de viser hvordan man som familie holder sammen både i medgang og modgang. Alle ByBiehl vedhæng og halskæder er fremstillet i sølv eller forgyldt sølv med zirkonia.

Øreringe og ørestikker fra ByBiehl

I denne kategori med ByBiehl ørestikker og øreringe finder du også de nogle smukke eksemplarer af Charlotte Biehls DNA nemlig: kvalitet, enkelt, tidsløst og sofistikeret design. Blandt andet finder du nogle flotte meget enkle blomster ørestikker med en lille perle i midten og de eftertragtede ByBiehl Signature øreringe i sølv eller forgyldt sølv som hænger lidt ned fra øret.

Smukt design med ByBiehl ringe

Her vil jeg fremhæve ByBiehl Sparkle ringene som kommer i 2 forskellige top størrelser alt efter om man ønsker en lidt mere diskret ring eller en ring som bare udtrykker viljestyrker og power. En af de seneste ringe fra ByBiehl er Forrest ringen, som du måske har gættet, vil du med denne ring nærmest bære hele skoven ind i dit hjem på din finger. Disse ringe er udformet som smukt svungne grene på en størrer stamme og med en let materet overflade, som gør, at den ikke er alt for fin.  Alle ringene fra ByBiehl er fremstillet i sølv, forgyldt sølv eller rosaforgyldt sølv, som næsten altid er isat  zirkonia for at understrege de flotte detaljer i ringene.

ByBiehl pod armbånd kampagner

Disse armbånds kampagner med pods fra ByBiehl er utroligt behagelig at have på, da der ikke er noget som hænger og bimler og bamler ned i tastaturet på din PC, mens du arbejder eller bare surfer rundt på nettet. Selve armbåndet er fremstillet i det blødste læder med en elegant sølvlås.