ByBiehl

Ja, så kom dagen, hvor byBiehl valgte at lukke os.

Her, 8 år efter deres opstart, har de valgt ikke længere at levere smykker til os.
Atter engang ser jeg det smukke ansigt af et smykkebrand, som er vokset med deres forhandlere, og som nu vælger at stå på egne ben. 
I stedet slår de dørene op for deres egne Brand butikker, og derfor er der ikke længere plads til deres forhandlere.

Også dette danske firma med hovedsæde i hovedstaden vælger at opsige os uden varsel fra dags dato.

Her kan jeg læne mig tilbage, og kigge på det varelager, som de gennem det seneste år har solgt mig. 
Smykker, så Perlen havde det rette udvalg, den udstilling i butikken, som de ønskede med den begrundelse, at så kunne vi bevare forhandlingen af Brandet. Skal dog lige tilføje, at vi kan returnere de nyheder, som vi lige har købt, men endnu ikke modtaget.
Og ja, jeg bliver lidt ked af det, når jeg gør mit bedste for at have et godt samarbejde med en smykkeproducent og de så alligevel vælger at udelukke mig.
Gennem årene er det ligesom om jeg opbygger et forhold til deres smykker og designs, så det er en lille smule vemodigt.
Ikke mindst, fordi dette kun gælder én vej, og byBiehl i deres opsigelsesmail ikke engang kan gøre sig den umage at sætte navnet ind på modtageren. 

ByBiehl smykker

Det perfekte valg til den moderne, selvbevidste kvinde.
ByBiehl er en smagfuld dansk smykkeserie, designet af guldsmeden Charlotte Biehl. Inden hendes smykkeeventyr for alvor tog fart, og hun besluttede sig for at starte egen virksomhed, arbejdede hun som konsulent i et større internationalt firma.
Men hun gik med en designer i maven, og den havde brug for hjælp til at vokse sig stor. Gennem nogen tid havde hun talt med veninderne om, at der manglede lækre smykker i høj kvalitet til kvinder af deres kaliber og som samtidig var til at betale. Derefter var der ikke langt fra tanke til handling.


Halskæder fra ByBiehl

En ting er sikkert Halskæderne har fundet deres faste plads, både på det danske såvel som på det internationale marked med deres meget flotte og inspirende designs. Blandt andet har ByBiehl Beautiful World halskæden med de skønne verden-jorden-vedhæng været et mega stort hit sidste sommer, og bliver det givet igen i år. Også Together My Love serien - vedhæng, med de små fine tændstikmennesker, som holder hinanden i hånden, er utrolig populære. De symboliserer, hvordan man som familie holder sammen i både medgang og modgang. Alle ByBiehl halskæder er fremstillet i sølv eller forgyldt sølv med zirkonia.

Øreringe fra ByBiehl

I kategorien med ByBiehl øreringe finder du nogle utrolig smukke smykker, hvor Charlotte Biehls DNA klart springer i øjnene - kvalitet, enkelt, tidsløst og sofistikeret design. Se bare de flotte, meget enkle blomsterørestikker med en lille perle i midten eller de eftertragtede Signature øreringe i sølv eller forgyldt sølv, som hænger lidt ned fra øret.

Smukt design med ByBiehl ringe

Her vil jeg fremhæv Sparkle ringene, som kommer i 2 forskellige top størrelser, alt efter om man ønsker en lidt mere diskret ring eller en ring, som bare udtrykker viljestyrker og womanpower. En af de seneste ringdesigns fra er Forrest ringen, som navnet indikerere, og som du måske allerede har gættet, kan du med denne ring på din finger nærmest bære hele skoven ind i dit hjem. Ringen er udformet som smukt svungne grene på en større stamme og med en let matteret overflade. Det er ringe, du kan bære hver eneste dag.  Alle ringe fra ByBiehl er fremstillet i sølv, forgyldt sølv eller rosaforgyldt sølv, næsten altid med zirkonia for at understrege de flotte detaljer i ringene.

ByBiehl pod armbånd kampagner

De smarte armbånd med pods fra ByBiehl er utrolig behagelige at have på. Her er ikke noget, som hænger og bimler og bamler ned i tastaturet på din PC, mens du arbejder eller bare surfer rundt på nettet. Selve armbåndet er fremstillet i det blødeste læder med en elegant sølvlås.
Læs Mere