ByBiehl

Dansk smykke brand med fokus på kvalitet og nyeste mode, inden for smykker til den trendy kvinde.
Her finder du både øreringe, armbånd, halskæder, ringe og pods.

ByBiehl smykker, armbånd, halskæder, ørestikker og ringe


Det perfekte valg til den moderne, selvbevidste kvinde.
ByBiehl er en smagfuld dansk smykkeserie, designet af guldsmeden Charlotte Biehl. Inden hendes smykkeeventyr for alvor tog fart, og hun besluttede sig for at starte egen virksomhed, arbejdede hun som konsulent i et større internationalt firma.

Men hun gik med en designer i maven, og den havde brug for hjælp til at vokse sig stor. Gennem nogen tid havde hun talt med veninderne om, at der manglede lækre smykker i høj kvalitet til kvinder af deres kaliber og som samtidig var til at betale. Derefter var der ikke langt fra tanke til handling.


Halskæder fra ByBiehl

En ting er sikkert. Halskæderne fra ByBiehl har fundet deres faste plads, både på det danske såvel som på det internationale marked med deres meget flotte og inspirende designs. Blandt andet har ByBiehl Beautiful World halskæderne med de skønne verden-jorden-vedhæng været et mega stort hit sidste sommer, og bliver det givet igen i år. Også ByBiehl Together My Love serien - vedhæng, med de små fine tændstikmennesker, som holder hinanden i hånden, er utrolig populære. De symboliserer, hvordan man som familie holder sammen i både medgang og modgang. Alle ByBiehl vedhæng og halskæder er fremstillet i sølv eller forgyldt sølv med zirkonia.

Øreringe og ørestikker fra ByBiehl

I kategorien med ByBiehl ørestikker og øreringe finder du nogle utrolig smukke smykker, hvor Charlotte Biehls DNA klart springer i øjnene - kvalitet, enkelt, tidsløst og sofistikeret design. Se bare de flotte, meget enkle blomsterørestikker med en lille perle i midten eller de eftertragtede ByBiehl Signature øreringe i sølv eller forgyldt sølv, som hænger lidt ned fra øret.

Smukt design med ByBiehl ringe

Her vil jeg fremhæve ByBiehl Sparkle ringene, som kommer i 2 forskellige top størrelser, alt efter om man ønsker en lidt mere diskret ring eller en ring, som bare udtrykker viljestyrker og womanpower. En af de seneste ringdesigns fra ByBiehl er Forrest ringen, som navnet indikerere, og som du måske allerede har gættet, kan du med denne ring på din finger nærmest bære hele skoven ind i dit hjem. Ringen er udformet som smukt svungne grene på en større stamme og med en let matteret overflade. Det er ringe, du kan bære hver eneste dag.  Alle ringene fra ByBiehl er fremstillet i sølv, forgyldt sølv eller rosaforgyldt sølv, næsten altid med zirkonia for at understrege de flotte detaljer i ringene.

ByBiehl pod armbånd kampagner

De smarte armbånd med pods fra ByBiehl er utrolig behagelige at have på. Her er ikke noget, som hænger og bimler og bamler ned i tastaturet på din PC, mens du arbejder eller bare surfer rundt på nettet. Selve armbåndet er fremstillet i det blødeste læder med en elegant sølvlås.