by bram

Fyld dit liv op med smukke, farverige tassel øreringe og armbånd fra by bram og sæt lidt farve på tilværelsen.
Stort udvalg af moderne smykker

by bram smykker

Lige så godt humør vi bliver af solskin og blade på træerne, lige så glade bliver vi, når vi kigger på de smukke farver i by bram smykker!
Idéen bag smykkerne er, at kombinere det klassiske design med etnisk boheme. På den måde opnåes resultatet af det enkle og fine med smukke og opfindsomme detaljer.

Alle disse smykker fremtræder smukt i sig selv, men ser især godt ud at kombinere med hinanden. Hr. bram henter inspiration fra hele verden - lige fra Østen hvor farver og metaller springer i øjnene på en til her hjemme i Danmark.

Farverige armbånd og øreringe

Her bydes der på meget enkle armbånd i smukke farvekombinationer med en blanding af små perler og kvaste.
Du kan kombinere disse armbånd på kryds og tværs og ofte ser jeg, at de bruges i kombination med klassiske sølv armbånd og guld armbånd for at bringe lidt farve ind.

Tassel øreringe

Selve tassel øreringene er et helt kapitel i sig selv. Øreringene er fremstillet i de smukkeste farver og kommer enten som ensfarvede eller i en flot farvekombination, som afspejler farverne indenfor tøjbranchen.
Der kan vælges mellem to forskellige længder af øreringe 4cm eller 7cm alt efter hvilken størrelse man ønsker.

Store silke øreringe

Se også de sidste nyheder, hvor der er valgt at tage et helt nyt materiale i brug, nemlig silke.
Dette tilfører øreringene nogle helt nye dimensioner og gør at øreringene kan komme til at blive endnu størrer og mere fantastiske uden at de bliver for tunge.

Ønsker du at vække lidt ekstra opmærksomhed ved en fest eller en tur med veninderne. Så er jeg næsten sikker på at disse silke øreringe kan gøre det. Se blandt andet de nye flotte farver til øreringene som rød og hvid og mon ikke der kommer endnu flere nye flotte farver til med tiden.

De mest populære farver til kvast øreringe og tasseløreringene er de gule, grønne og røde.

Læs Mere
-25%
1
by bram - Store hvide silke øreringe, 7cm
-25%
2
by bram - Forgyldte øreringe med graverede mønter og kvaste
-25%
1
by bram - Orange og brune hoop øreringe
loader