by bram

Fyld dit liv op med smukke, farverige øreringe og armbånd fra by bram og sæt lidt farve på tilværelsen.

 

-25%
0
by bram - Store hvide silke øreringe, 7cm
-25%
0
by bram - Store røde silkeøreringe med perler i kantem, 7cm
-25%
1
by bram - Forgyldte øreringe med graverede mønter og kvaste
-25%
0
by bram - Hænge øreringe med røde perler
-25%
0
by bram - Orange og brune hoop øreringe
-50%
0
by bram - Sjove røde pom pom øreringe, 7cm
loader

Nyd solen og det lækre vejr med  smykkerne fra by bram

Lige så godt humør vi bliver af solskin og blade på træerne, lige så glade bliver vi, når vi kigger på de smukke farver i by brams smykker!

Idéen bag by bram smykkerne er, at kombinere det klassiske design med etnisk boheme. På den måde opnåes resultatet af det enkle og fine med smukke og opfindsomme detaljer. Alle smykkerne fra by bram fremtræder smukt i sig selv, men ser især godt ud at kombinere med hinanden. By bram henter inspiration fra hele verden - lige fra Østen hvor farver og metaller springer i øjnene på en til her hjemme i lille Danmark.

Farverige armbånd og øreringe fra by bram

By Bram byder på meget enkle armbånd i smukke farvekombinationer med en blanding af små perler og kvaste. Du kan kombinere disse armbånd på kryds og tværs og ofte ser jeg, at de bruges i kombination med klassiske sølvarmbånd og guldarmbånd for at bringe lidt farve ind.

Selve tassel øreringene fra by bram er et helt kapitel i sig selv. Øreringene er fremstillet i de smukkeste farver og kommer enten som ensfarvede eller i en flot farvekombination, som afspejler farverne indenfor tøjbranchen. Der kan vælges mellem to forskellige længder af øreringe 4cm eller 7cm alt efter hvilken størrelse man ønsker.
Se også de sidste nyheder fra by bram, hvor han har valgt at tage et helt nyt materiale i brug, nemlig silke. Dette tilfører by bram øreringene nogle helt nye dimensioner og gør at øreringene kan komme til at blive endnu størrer og mere fantastiske uden at de vejer en helt masse. Ønsker du at vække lidt ekstra opmærksomhed ved en fest eller en tur med veninderne, så er jeg næsten sikker på at disse silke øreringe kan gøre det. Se blandt andet de nye flotte farver til øreringene som rød og hvid og mon ikke der kommer endnu flere nye flotte farver til med tiden.

De mest populære farver til kvast øreringe og tasseløreringene er de gule, grønne og røde.