By Birdie

By Birdie smykker - Små håndlavede skatte
Hvert enkelt af By Birdies smykker, er som fine små kunstværker
ekstravagante i udtrykket og med et generøst brug af guld, perler, ædelsten og diamanter i massevis.
Danske smykker i høj kvalitet med fri fragt

By Birdie smykker

De smukkeste håndlavede smykker designet af Birdie Wendelboe i Aalborg og produceret på små værksteder i Indien. Alle smykkerne er fremstillet i sterling sølv med 14 karat guld og ægte sten, hvor der blandt andet med en rund hånd bliver drysset diamenter og perler ud over smykket. Her bydes der på en en fin balance mellem det rå og feminine, som udspringer fra en fusion af den nordiske industri, østens visdom og den rå natur. Smykkerne og stilen har kant, og med sit individuelle udtryk har brandet i løbet af de senere år vakt opsigt både herhjemme og i udlandet.

By Birdie ringe

Er du til rustikke ringe og ringe med kant, så er disse ringe et godt valg, da de er indbegrebet af det rustikke. Disse fantastiske ringe er ikke så "pæne" som de ringe vi normalt ser, da de har en rustik overflade og samtidig med er spækket med sjæl og kant. Alle ringene er fremstillet i sølv pyntet på den fede måde med guld og herefter er der strøet champagnefarvede diamanter alt efter smykkets behov og design. Søger du en ring som skiller sig ud, så er ringene fra By Birdie et godt valg. Og ønsker du at vække lidt opmærksomhed og have noget ikke alle andre har, med dette mørke og seje look, så vælg et smykke fra dette danske designhus.

By Birdie øreringe

Se alle de flotte øreringe i sort oxideret sølv med masser af gulddetaljer, alle fremstillet med filen i den rigtige hånd med sans for design. Nogle øreringene er også med champagne farvede diamanter og store flotte ferskvandsperler, som matcher perfekt ind i det lidt rå look som Birdie Wendelboe har. Se også de mange nye hoops i sort oxideret sølv med gyld og champagefarvede rosecut diamanter.

Halskæder og vedhæng

Birdie Wendelbo har altid været stærkest på ringsiden, men nu begynder der også at komme nogle særdeles flotte vedhæng fra hendes hånd. Vedhængene er som oftest inspireret af naturen med blade og flotte perlevedhæng. Disse halskæder er som de andre smykker fra samme mærke også fremstillet i sort oxideret sølv med guld og på nogle af dem er der valgt at pryde smykket med champagne farvede diamanter.