By Birdie

Hvert enkelt af By Birdies smykker er som små kunstværker, ekstravagante i udtrykket og med et generøst brug af guld,
perler, ædelsten og diamanter. Danske smykker - høj kvalitet - fri fragt

By Birdie smykker

De smukkeste håndlavede smykker designet af Birdie Wendelboe i Aalborg og produceret på små værksteder i Indien.
Alle smykkerne er fremstillet i sterlingsølv med 14 karat guld og ægte sten,  hvor der med en rund hånd bliver drysset diamanter og perler ud over smykket.

Her finder du en fin unik balance mellem det rå og det feminine, som udspringer som af en fusion af den nordiske sjæl, østens visdom og den rå natur.

Smykkerne og stilen har kant, og med sit individuelle udtryk har brandet i løbet af de senere år vakt opsigt både herhjemme og i udlandet.

By Birdie ringe

Er du til rustikke ringe og ringe med kant, så finder du det her. By Birdies ringe er indbegrebet af det rustikke.
Glem alt om det pæne, polerede look. Disse fantastiske ringe har en rustik overflade, der samtidig er spækket med sjæl og kant.
Alle ringene er fremstillet i sølv, pyntet op på den fede måde med guld, inden de champagnefarvede diamanter – alt efter smykkets behov og design - bliver strøet ud.

Ønsker du at vække opmærksomhed med en ring, der skiller sig ud, med en ring, som ikke alle andre har på fingeren, elsker du det mørke og seje look, så vælg et smykke fra dette danske designhus.

By Birdie øreringe

Se alle de flotte øreringe i sort oxideret sølv med masser af gulddetaljer, alle fremstillet med filen i den rigtige hånd og med følsom sans for design.
Nogle af øreringene er også fremstillet med champagnefarvede diamanter og store flotte ferskvandsperler, som matcher perfekt ind i det lidt rå Birdie Wendelboe-look.

Kig også på de mange nye hoops i sort oxideret sølv med guld og champagnefarvede rosecut diamanter.

Halskæder  fra By Birdie

Birdie Wendelbo har altid været stærkest på ringsiden, men nu begynder der også at komme nogle særdeles flotte vedhæng fra hendes hånd.
Vedhængene er som oftest inspireret af naturen med blade og flotte perlevedhæng.

Disse halskæder er som de andre smykker fra samme mærke,
fremstillet i sort oxideret sølv med guld og for nogles vedkommende med champagnefarvede diamanter.
Læs Mere