Bonett

Bonett - Armbåndsure med Fri fragt
Bonett fremstiller armbåndsure, der bl.a. er designet af danske designere.
Bonett er et mærke, der står for kvalitet, og deres ure indeholder både ure til kvinder, mænd, unge og børn.
0
Bonett  - Herreur stål med hvid skive
-35%
0
Bonett  - Dameur stål med hvid skive
-35%
0
Bonett  - Dameur i to-farvet med zirkonia og tal
0
Bonett  - Dameur i stål med sort skive
0
Bonett  - Dameur stål med flexrem
-35%
0
Bonett  - Dameur i to-farvet med sort skive
0
Bonett  - Dameur i to-farvet med zirkonia
-35%
0
Bonett  - Dameur med flexrem
loader
Her kan se du se vores store udvalg af ure fra Bonett til både mænd, kvinder og børn.
Du kan blandt andet finde de meget populære bøjleure i stål og double med forskellige skiver heriblandt blank, mat skrive og med prikker til minutter og timer. Det er nemt at tage på og ser super eksklusivt ud på håndleddet. Uret kan meget forsigtigt justeres så det passer perfekt til dit håndled. 

Bonett's ure til børn er de perfekte ure når de skal lære klokken. De kan både fåes farverige med motiver - fodbolde, sommerfugle m.m. eller simple, men uanset er der tydelige tal på, som gør det nemt for de små, at se hvad klokken er. Vil man hellere have et digitalt ur, er dette også muligt at få.

Til kvinderne
Vi er sikre på, at kvinder kan finde et ur til sig selv eller en veninde fra Bonett. Der findes ure med sten på skiven og lænken til de kvinder der elsker sten og de mere simple ure til dem, der ikke vil have for meget på sit ur.

Til mændene
Mændene skal selvfølgelig også forkæles. Det kunne for eksempel være et vandtæt ur med læderem, kronograf, 3 kroner og mineralglas samt quartz værk til under 1000 kroner. Er man mere til en klassisk ur kan man også få et ur i stål med hvid skive til under 500 kroner.

Skal det være nemt og hurtigt?
Så er det bestemt værd at tage et kig på deres geniale ure med flexrem. Her er der ingenting at lukke da man blot tager uret på som var det et elastikarmbånd. Disse ure kan også fåes med tydelige tal.

Ikke nok med at deres ure er i god kvalitet og super flotte, så har de også nogle rigtig gode priser.