Elfbeads

Nyd de smukke Elfbeads designet af Paul Krans, Suzanne Slotboom og Daniela Troll.
Disse Beads er designet til at passe på alle europæiske armbånd. Elfbeads - Enchanting - Legendary - Fabulous

Elfbeads beads and charms

I 2013 startede den fantastiske rejse for Elfbeads og kunstneren Paul Krans. Det hele begyndte med et lynkursus ud i guldsmedefaget for at lære nogle basale teknikker inden for smykkefremstilling. Kort tid herefter havde Paul allerede fremstillet mange smukke sølvkugler, men der manglede alligevel noget. Suzanne Slotboom, en meget dygtig glasmager, blev Pauls nye makker, og de udgør et helt unikt makkerpar, som udfordrer hinanden på alle måder, da de har en meget forskellig måde at tænke på. Nu - flere år senere - har de fremtryllet mere end 1000 forskellige kugler i både sølv og glas, som er utroligt efterspurgte på bead/charm-markedet.

Elfbeads sølvkugler

Hvis man ønsker sig sølvkugler til sit armbånd, så tjek alle sølvkuglerne ud fra Elfebeads, da disse kugler er fremstillet i nogle unikke designs og med mange rigtig søde detaljer, som gør at man bare må eje disse fine sølvkugler. Blandt andet er en sølvkugle som sødragen meget efterspurgt, da den har en rigtig god størrelse og en helt fanatstisk pris også den lidt størrer Everscales sølvkugle er en meget smuk kugle som fylder godt på armbåndet.

Enchanting glaskugler fra Elfbeads
Enchanting er et af ordene fra Elfbeads slogan, hvilket jeg må sige passer helt perfekt til Elfbeads glaskugler, da de har de mest fantastiske farver ligefra de ensfarvede til de mere spraglede glaskugler. Der kommer hele tiden nye glaskugler fra Elfbeads, så hold øje med siden, så du ikke misser noget.

Elfbeads Glow, odds and everchanges

Med Elfbeads Glow in the dark glaskugler får du en kugle som kan lyse i mørke, når den først er blevet "ladet" godt op af lyset fra solen eller en kraftig lampe. Jeg tænker at det vil vække opsigt en mørk aften, hvor ens armbånd lyser aftenen op.
Der er også mange forskellige Odds fra Elfbeads, hvor det er nye ideer til kugler som bliver afprøvet og nye sjove tiltag som blandt andet forskellige dyr på glaskugler eller zirkoniaer drysset ind i glaskuglerne.