Perlen

Bestseller produkter

Perlen

Smykker og ure til dig.

Du har fundet vej til vores online-smykkeshop, der ved siden af vores fysiske butik og smykkeværksted i Odense er fundamentet for vores succes.

Guldsmedeforretningen Perlen på Åløkke Allé er vores udstillingsvindue med kunder dagen lang. Du finder os online på Facebook og Instagram, og så er der webshoppen - vores øjesten.

Vi laver selv de skønneste unikasmykker i vores guldsmedeværksted og fantasifulde charms i forskellige metaller. Vi tøver heller ikke med at gå utraditionelle veje og tage smykker ind fra mindre kendte smykkehuse. Guld, sølv eller forgyldt? Med sten eller uden?

Glimtende diamanter og farvede ædelsten, zirkonia, der bare siger pling til øjet eller det helt enkle design, uden for mange dikkedarer. Her finder du klassikerne, som nye strømninger ikke har formået at tage livet af, side om side med alt det nye, smarte og moderne, der hitter i tiden. Du finder det her. Kom nærmere og tag på ose-tur gennem vores webshop.

Se alle smykker
Perlen

Hurtigruten gennem shoppen

Små fine øreringe, de mere moderne og trendy creoler, eller de populære livets træ smykker med øreringe, halskæder, armbånd og charms.
Gedigne armbånd, diamantsmykker, halskæder og vedhæng, også for den kræsne kunde.
Marguerit smykker der bare bliver ved med at stå på unge pigers og voksne kvinders ønskeseddel. Ringe i vores onlineshop er et helt kapitel for sig.
Rødguld, hvidguld eller sølv, med eller uden sten - du finder et kæmpestort udvalg her til helt fantastiske priser.
Og naturligvis vielsesringe i guld, sølv eller titanium med talløse forskellige overflader fra spejlblank til hammerslåede, og i mange forskellige designs.
Leder du efter en dåbsgave? En gave for livet? Så kig på vores store udvalg Dagmarkors i guld, sølv eller forgyldt. Andre dåbsgaver ligger i vores smykke outlet.


I Perlenodense.dk, på Facebook og Instagram kører vi jævnligt kampagner og lancerer super gode tilbud med klækkelige rabatter.
Vi kalder det smykke outlet online. På den måde tilpasser vi varelageret, og gør samtidig vores mange trofaste kunder glade og tilfredse med en fordelagtig handel.
Her håber vi naturligvis også, at du vender tilbage for at shoppe online.

Det kan godt betale sig at holde øje med os.

mere om perlen
Perlen

Guldsmedværksted & unika smykker

Går du med en idé til dit helt unikke smykke?
Har du arvet smykker eller har guld liggende i skuffen? Så er du godt på vej.
Besøg vores eget guldsmede værksted og hent inspiration til dit unikke smykke. Gennem årene har Perlens guldsmede lavet utrolig mange smykker til tilfredse kunder, mange af dem fremstillet af arvestykker, ringe, der var for små, knækkede kæder eller halve øreringe.

I Perlen sidder fagmanden klar til at råde og guide dig og gøre dit smykkeønske til virkelighed.

Send os en mail eller kig ind i vores butik i Odense.

Unika smykker
Perlen

Tillid, kvalitet og service

Det er vores stolte varemærker, og dem går vi ikke på kompromis med. Har du søgt forgæves i vores onlineshop, er du mere end velkommen til at kontakte os. Så finder vi sammen en løsning.

Du har altid:

30 dages bytteret og 14 dages returret

  • Vi fremdaterer gerne datoen på din gave, så modtager får den fulde bytteservice.
  • Så vidt det er muligt afsender vi din bestilling inden for 1-3 hverdag

  • GLS pakkeshop er lynhurtig levering og gratis, så snart du køber for over 500 kr.
  • Du har 2 års reklamationsret på varer med fabrikationsfejl.
  • Vi står altid klar til at hjælpe dig med reparation af smykker på vores værksted, også selvom smykket ikke er dækket under garantien.
Handelsbestingelser